ΜέΡΑ 25: «Βλέπουμε εγκαίνια ΜΕΘ από δωρεές , δεν έχουμε δει ακόμη τι έχει κάνει η πολιτεία»

Επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού για την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη διατυπώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης

NewsRoom 24/04/2021 | 18:18

Επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού για την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη διατυπώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης. Τονίζει ότι «το άτυπο ΣΔΙΤ έχει επιβληθεί ήδη από την Μητσοτάκης Α.Ε. στη δημόσια υγεία και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, μιας και βλέπουμε μόνο εγκαίνια σε ΜΕΘ δωρεών και δεν έχουμε δει ακόμα τι έχει κάνει -αν έχει κάνει- η πολιτεία».

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο πολυταξιδεμένος και ανέμελος Πρωθυπουργός όπου εγκαινίασε μία ακόμα δωρεά 18 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, συνοδευόμενος βέβαια από αυστηρή αστυνομική συνοδεία μη τυχόν και ακούσει τα αιτήματα των υγειονομικών της πόλης». Προσθέτει ότι «πέραν αυτού , ο κ. Μητσοτάκης έκανε και βόλτα στα μαγαζιά της πόλης υπό την αυστηρή πάντα αστυνομική συνοδεία γιατί μάλλον γνωρίζει πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί στους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης, ενώ η φιέστα του ολοκληρώθηκε με παρουσίαση ορισμένων νέων οδικών αξόνων στην Εγνατία, υπό τη μορφή ΣΔΙΤ κι αυτών».