Mente Fuerte για Light: «Ας δώσει τόπο στην οργή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μεγάλος άνθρωπος» (Video)

Πώς σχολιάζει ο Mente Fuerte, μιλώντας στην «Super Katerina», όσα συμβαίνουν μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Light.

mente fuerte

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο σχολίασε ο Mente Fuerte, ο οποίος είναι φίλος με τον διάσημο τράπερ.

Όπως δήλωσε στην κάμερα της Super Κατερίνα, θα έπρεπε ο Light να δώσει τόπο στην οργή σεβόμενος την ηλικία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ο Light εννοείται πως είναι φίλος μου, αλλά δε μπορώ να πω ότι εκπρόσωπός μας. Δε κάναμε συμβούλιο για να πούμε ότι θα εκπροσωπήσει όλους τους τράπερς και ράπερς. Εκπροσωπεί τον εαυτό του. Είναι από τη μουσική μας, είναι φίλος μου, οπότε ό,τι και να με ρωτήσεις… Δε στεναχωρήθηκα που πήγε εκείνος στο Fame Story και όχι εγώ, χάρηκα γιατί πήγε κάποιος από τη δική μας μουσική σκηνή και όχι ακόμη ένας λαϊκός τραγουδιστής.

«Δε συμφωνώ με αυτό που είπε για τη ντερμπεντέρισσα αλλά εντάξει, είμαστε διαφορετικοί. Είναι η άποψή του, ξέρανε ποιον φώναξαν, δε μπορείς να κρίνεις την άποψή του. Εγώ την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα τη διαχειριζόμουν αλλιώς. Είναι ένας μεγαλύτερος άνθρωπος, θα έδινα τόπο στην οργή. Όπως είπε και ο Light και συμφωνώ, ο σεβασμός δεν ορίζεται από την ηλικία, τον κερδίζεις και μάλλον δεν τον έχει κερδίσει.»

«Εγώ, όταν ήμουν μικρός. είχα φάει πολύ φόβο από τον πατέρα μου. Όταν έμπαινε κάποιος ηλικιωμένος, έπρεπε να σηκωθώ για να κάτσει. Είναι πάνω κάτω το ίδιο. Είναι θέμα σεβασμού προς την ηλικία, αλλά όταν και ο άλλος δε σέβεται εμένα, δε θα τον σεβαστώ» πρόσθεσε.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…