Newsroom

Newsroom

Μενίδι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Ο γιος μου στον τάφο κι ο άλλος πίνει μπίρες» (video)

Συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μενίδι

Καταγραφή 11

Το τελευταίο αντίο είπαν, στο Μενίδι, φίλοι και συγγενείς στον 19χρονο Αντώνη που τα ξημερώματα της Δευτέρας έχασε τη ζωή του όταν και το αυτοκίνητο που επέβαινε είχε σφοδρή σύγκρουση με αυτό του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού συντετριμμένος και μη μπορώντας να πιστέψει αυτή τη δυσβάσταχτη απώλεια, μίλησε στην κάμερα του ANT1, αναφέροντας ότι τέσσερις μέρες τώρα είναι με φάρμακα, λέγοντας παράλληλα ότι θα ακολουθήσει τον δικαστικό δρόμο καθώς ο γιος του είναι στον τάφο και ο υπεύθυνος που πέρασε το STOP πίνει μπίρες.

Πιο αναλυτικά ο πατέρας του άτυχου παιδιού είπε: «Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ, πάρα πολύ βαρύ. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί.

Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες.

Θα πάει νομικά όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, γίνεται δεν γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Μην πάθει κάποιος άλλος και να μάθουν και οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι πίσω το παιδί μου, αλλά να μην πάρουν του αλλουνού».

1.000 άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει, κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί. Είμαστε με φάρμακα εδώ και τέσσερις μέρες».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…