Newsroom

Newsroom

«#Μενδώνη_παραιτήσου» λέει και η Ελίζα Βόζενμπεργκ

Βολές και από Θάνο Πλεύρη

4727016

Να διευκολύνει τον πρωθυπουργό υποβάλλοντας την παραίτησή της ζήτησε με δηλώσεις της από τη Λίνα Μενδώνη, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ, στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ένας Κυριάκος Μητσοτάκης που αν μη τι άλλο κανένας δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και πατέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ότι υπάρχει κάποιος στην κυβερνητική δομή να κάνει αυτά τα αίσχη, δεν υπάρχει περίπτωση να γνώριζε, ούτε να φανταστεί κάτι τέτοιο», είπε η Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλώντας στον ρ/σ Πρώτο Θέμα. Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι το νομικό πλαίσιο για τους βιασμούς ανηλίκων είναι ήπιο και χρειάζεται να αυστηροποιηθεί και κάλεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης να δεί εκ νέου το θέμα της παραγραφής.

Σημείωσε, όμως, ότι η Λίνα Μενδώνη πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων, είτε ξεγελάστηκε, είτε εξαπατήθηκε όπως χαρακτηριστικά είπε. Δεν είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά του εκάστοτε υπουργού η επιλογή προσώπων, τόνισε η ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι ο Πολιτισμός είναι η βιτρίνα της χώρας.

Παράλληλα, η Λίνα Μενδώνη δέχτηκε και βολές από τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι “την επικινδυνότητα θα την κρίνουν τα  δικαστήρια δεν την κρίνει η πολιτική ηγεσία” είπε ο κ. Πλεύρης ενώ πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του δεν νοείται να λέει “εξαπατήθηκα”».

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…