Μελισσανίδης: Και όλη τη Μπαρτσελόνα να αγοράσω, πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε!

Αποφασισμένος δείχνει ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη συνεισφορά του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού. Όπως γράφει η

melissanidis 2 0

Αποφασισμένος δείχνει ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη συνεισφορά του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού. Όπως γράφει η Live Sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, έκανε λόγο για σάπιο κατεστημένο που διοικούν… νεκροκεφαλές, κάνοντας λόγο για συνταρακτικές δικαστικές εξελίξεις.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Ιβάν (Σαββίδης). Και ο Παναθηναϊκός όχι απλώς ασχολείται, αλλά καίγεται για την αλλαγή στην ΕΠΟ. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο», φέρεται να είπε σε συνεργάτες του, ενώ εκφράζει συνέχεια την πεποίθηση ότι «μπορούμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και θα το φτιάξουμε. Δεν είναι στόχος να αλλάξει ο χαλίφης, αλλά να φτιάξει επιτέλους το προϊόν, γιατί αυτή τη στιγμή προϊόν δεν υπάρχει. Το έχουν καταστρέψει». Δεν έλειπαν, δε, και καυστικές ατάκες όπως «… δεν είναι δυνατό να διοικούν νεκροκεφαλές το ποδόσφαιρο».

Για τον κ. Μελισσανίδη η εξυγίανση έχει και… επιχειρηματικό ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του στον ΟΠΑΠ. «Ο κόσμος πρέπει να ποντάρει σε καθαρά παιχνίδια. Και ο οργανισμός μπορεί να εξασφαλίσει στο κράτος πολλά κέρδη, χρήματα που τώρα ‘φεύγουν’, μέσα από τα κουπόνια του», έλεγε.

Όσο για τη μη πρόσκληση του Ολυμπιακού σε αυτή την προσπάθεια; «Θα ήταν το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καθόταν ο Μαρινάκης σε αυτό το τραπέζι. Γι’ αυτό εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάει άλλο!», απαντά, ενώ εμφανίζεται βέβαιος-όπως και ο Γιάννης Αλαφούζος-πως επίκεινται «… συνταρακτικές δικαστικές εξελίξεις».

Μάλιστα, μια χαρακτηριστικά ατάκα του δείχνει γιατί το σκεπτικό του για να μη ρίχνει πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές. «Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο, και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ, πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε», τόνιζε, ενώ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τη διαιτησία, με τελευταίο «χτύπημα» την περασμένη αγωνιστική. «Δεν είναι δυνατό να μη δίνουν το πέναλτι στον Γιόχανσον και στον Ολυμπιακό να δίνουν πέναλτι και αποβολές που γελάνε και τα σκυλιά», έλεγε.

Πέρα από την ΕΠΟ, ένα ακόμη ζήτημα είναι αυτό της «Αγια-Σοφιάς». «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το δικό μας σπίτι στο δικό μας οικόπεδο. Αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όσοι προσπαθούν να μας βάλουν εμπόδια. Η ΑΕΚ έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. Πρέπει όμως να φτιάξουμε και το ποδόσφαιρο, γιατί με τη σημερινή κατάσταση της διαφθοράς και αναξιοπιστίας σε λίγο δεν θα πατάει κανείς στο γήπεδο, δεν θα ασχολείται κανένας», τόνιζε.