Μέλη των ΚΚ Ελλάδας και Τουρκίας έσπασαν την απαγόρευση σοβιετικών συμβόλων στη Γερμανία!

«Η κόκκινη σημαία ποτέ δεν ζήτησε άδεια για να κυματίσει στο Βερολίνο», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

AP23129312627459

Στην αποκάλυψη ότι μέλη του ΚΚΕ και του ΚΚ Τουρκίας έσπασαν και την απαγόρευση ανάρτησης σοβιετικών συμβόλων για τον εορτασμό της επετείου της αντιφασιστικής νίκης, ο οποίος είχε επιβληθεί στο Βερολίνο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προχώρησε κατά τη χθεσινή του ομιλία ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως τόνισε μάλιστα, η κόκκινη σημαία «ποτέ δεν ζήτησε άδεια για να κυματίσει στο Βερολίνο», θυμίζοντας την εισβολή του Κόκκινου Στρατού στο Βερολίνο που οδήγησε στην οριστική ήττα του ναζισμού το 1945.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε από την Καλλιθέα όπου μιλούσε χθες το βράδυ: «Σήμερα τιμάμε την επέτειο της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. Τη μέρα που το ναζιστικό κτήνος συνθηκολόγησε άνευ όρων, αφού πρώτα η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο είχε καρφωθεί στην καρδιά του, στο κτήριο του Ράιχσταγκ.

Για τη σημερινή επέτειο, βέβαια, οι φίλοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν στο τοπικό κρατίδιο, έχουν απαγορεύσει την κόκκινη σημαία και το εμβατήριο «Ιερός Πόλεμος».

Ξεχνάνε, μάλλον, ότι η σημαία αυτή, ποτέ δεν ζήτησε άδεια για να κυματίσει στο Βερολίνο!

Γι’ αυτό και οι δυνάμεις του ΚΚΕ, μαζί με τους συντρόφους από το ΚΚ Τουρκίας, έσπασαν και φέτος αυτή την απαράδεκτη απαγόρευση και τίμησαν την αντιφασιστική νίκη μέσα στο εμβληματικό Τρέπταουερ Παρκ, εκεί που είναι θαμμένοι 7.000 σοβιετικοί στρατιώτες που έπεσαν στις μάχες του Βερολίνου».

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία στο Βερολίνο απαγόρευσε τη χρήση «ρωσικών εθνικών συμβόλων» στα σοβιετικά μνημεία της πόλης, με τη δικαιολογία ότι έχουν συνδεθεί με τον επιθετικό πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία.

Σε μια αρχική δικαστική απόφαση, είχε αποφασιστεί να μην επιτραπούν ούτε οι ουκρανικές σημαίες, ωστόσο αυτή ανατράπηκε στη συνέχεια, με το σκεπτικό ότι αυτά τον τελευταίο χρόνο έχουν ταυτιστεί στη Γερμανία με το αντιπολεμικό κίνημα.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…