Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

«Εγώ νιώθω ότι μερικές φορές η υπόθεση των Τεμπών εργαλειοποιείται πολύ και για λόγους προσωπικού οφέλους», λέει η Ελεονώρα Μελέτη στην προσπάθεια της να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκάλυψης από τη μεριά της κυβέρνησης

Μελέτη

H Eλεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με την Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ξεκίνησε να παραχωρεί συνεντεύξεις δείχνοντας ότι πολύ γρήγορα ξέχασε το ρόλο της παρουσιάστριας και αφομοίωσε το κυβερνητικό αφήγημα.

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν ξέπλενε στην TV τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη (Video)

Η υποψήφια της γαλάζιας παράταξης μίλησε στην «Πρώτη Λέξη», τη διαδικτυακή εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στο «Πρώτο Θέμα» και παραχώρησε πλήρη κάλυψη στην κυβέρνηση τόσο στο έγκλημα των Τεμπών, όσο και στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια είναι η άποψή της στο δεδομένο ότι 8/10 πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει όσα έγιναν στα Τέμπη, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε:

«Θεωρώ ότι αν έχει γίνει ένα λάθος, είναι ότι η κυβέρνηση επικοινωνιακά στην αρχή δεν βγήκε να βάλει τέλος σε κάποιες fake ειδήσεις που τις άφησε να μεγαλώσουν και αυτή τη στιγμή την τρώνε.

Δεν συμφωνώ να στήνονται λαϊκά δικαστήρια, πριν στηθούν τα κανονικά δικαστήρια. Καταλαβαίνω το θυμικό του κόσμου, από την άλλη όμως δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να λειτουργούν έτσι άνθρωποι που έχουν να διαχειριστούν καταστάσεις από επίσημα πόστα.

Η υπόθεση έχει πάει στη δικαιοσύνη, περιμένουμε να δούμε τι θα αποφανθεί και η ίδια, δεν είπε κανείς ότι δεν θα αποδοθούν πολιτικές ευθύνες, αν κρίνει κανείς ότι αυτές πρέπει να αποδοθούν και σε ποια πρόσωπα. Κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό και κανείς δεν το εμποδίζει αυτό.

Εγώ νιώθω ότι μερικές φορές η υπόθεση των Τεμπών εργαλειοποιείται πολύ και για λόγους προσωπικού οφέλους, ανθρώπων που θέλουν να πάνε με το ρεύμα για να γίνουν αρεστοί.

Το ‘χω παρατηρήσει αυτό να συμβαίνει και σε πολιτικούς και σε δημοσιογράφους και σε δημόσια πρόσωπα.

Είναι αυτή ανάγκη που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να θέλει ο άνθρωπος να νιώσει μέλος μια τραγωδίας, δεν ξέρω τι μπορεί να κερδίσει με αυτό.

Είναι μια κοινωνική τάση που παρατηρείται μέσα από τα social media».

«Σωστό σε αυτό δεν υπάρχει. Αποδεικνύεται αυτό, πως αποδεικνύεται;

Τι άλλο πρέπει να γίνει; Από τη στιγμή που γίνονται τα βήματα που πρέπει να γίνουν, από τη στιγμή που πρέπει να αποδειχθεί αυτό που πρέπει να αποδειχθεί ή αυτό που δεν πρέπει, δεν ξέρω τι άλλο περιμένει ο κόσμος.

Να κρεμάμε ανθρώπους εκείνη τη στιγμή; Eγώ περιμένω να δω τι γίνεται μέσα από τους θεσμούς», ήταν η απάντησή της για τις υποκλοπές, δείχνοντας την αμηχανία αλλά μάλλον και την άγνοια της πάνω στο ζήτημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Meteo «κύκλωσε» τις 3 περιοχές που θα χτυπηθούν από την κακοκαιρία – Τι θα γίνει με την Αττική

Fly Over: Τώρα (και) οσμή σκανδάλου

Αρχαιολόγος της Ολυμπίας καταγγέλλει τους διοργανωτές Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

Χαμοστέρνας: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό μετά από σύγκρουση μηχανής με αστικό λεωφορείο (video)

5481974

Χαμοστέρνας: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό μετά από σύγκρουση μηχανής με αστικό λεωφορείο (video)

Από τη σύγκρουση στη διασταύρωση, όπου δεν υπάρχει φανάρι, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανασύρθηκε νεκρός.