Μελέτες και …αμελέτητα

Τί έχουν τα έρημα και ψοφάνε; Τον Σκέρτσο και τους ομοίους του οι οποίοι ξέμειναν από ... μελέτες. Στο εύλογο ερώτημα γιατί δεν επιλέγει η κυβέρνηση το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών, ο υπουργός Σκέρτσος είπε στο MEGA:

5423036

«Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό άρα να επιβάλλεται να προστατέψουμε όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους…».

Ας κραυγάζουν οι επιστήμονες της επιτροπής του υπουργείου υγείας, οι γιατροί όλων των ιατρικών συλλόγων ότι όλοι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, μεταδίδουν τον ιό. Ας προτείνουν μέτρα προστασίας και αποστασιοποίησης για ΟΛΟΥΣ. Ο Σκέρτσος όσο και αν έψαξε δεν βρήκε μελέτη ειδικά για τους αστυνομικούς. 

Άρα “από την πόλη έρχεται και στην κορφή κανέλα” ο ευφυής Σκέρτσος, υπουργός παρά τω ευφυή πρωθυπουργώ Μητσοτάκη!!! Λες κι αν υπήρχε ειδική μελέτη για τη μετάδοση του ιού από τους αστυνομικούς θα είχαν τα άντερα να συγκρουστούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τα δικά τους παιδιά. Θα άντεχαν να συγκρουστούν ευθέως με το μεγάλο εκείνο κομμάτι των αστυνομικών που είναι ανεμβολίαστοι αν όχι αντιεμβολιαστές; Οι πραιτοριανοί του συστήματος Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου είναι ικανοί μόνο για καταστολή, για “νόμιμη” κρατική βία και όχι για εμβολιασμό (σε 30.000 με 40.000 τους υπολογίζει ο μαρτυριάρης Άδωνις μιλώντας στον ΣΚΑΪ). 

Στη ντουλάπα του Σκέρτσου δεν βρέθηκε, τάχα μου δήθεν, η μελέτη περί τα… “μπατσόπουλα τ’ ατίθασα” αλλά σίγουρα βρέθηκε το εγχειρίδιον του κλεισίματος του ματιού στους αντιεμβολιαστές οι οποίοι σταβλίζονται εντός της αστυνομίας.  

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια μελέτη για τη διασπορά της βλακείας εκεί στο Μαξίμου ώστε να πάρουμε μέτρα αποστασιοποίησης από κάθε τοξική παπάρα που εκπορεύεται από τους άνευ σοβαρότητος φωστήρες που ενδημούν στο εν λόγω μέγαρο.

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια μελέτη για τη νοητική συγκρότηση του Σκέρτσου ώστε να αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με τα λεγόμενά του.

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια μελέτη που να αποκλείει την πιθανότητα να κόλλησαν εκεί στου Μαξίμου από τον “ιό” της υπερφίαλης αλλοφροσύνης, του ψεύδους και της μπαγαπόντικης μπουρδολογίας του τηλεβιβλιοπώλη.

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια μελέτη για την επιλογή των συνεργατών του Μητσοτάκη ώστε να ΜΗ βλάπτεται σοβαρά τη δημόσια υγεία.

Δε γνωρίζουμε, τέλος, αν υπάρχει κάποια κρυφή μελέτη, εκεί στο ευφυές επιτελείο του Κυριάκου, η οποία να συμπεραίνει ότι για κάθε αποτυχία της κυβέρνησης  ευθύνεται ο …ΣΥΡΙΖΑ!!!  

Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι οικοδομείται αργά αλλά σταθερά η στοιχειοθετημένη “μελέτη” των πολιτών, τα συμπεράσματα της οποίας επιβεβαιώνουν την αρχική υπόθεση ότι αυτή η κυβέρνηση βλάπτει τον τόπο. Ότι ο κίνδυνος αποσάθρωσης του κοινωνικού ιστού τείνει να πάρει πανδημικά χαρακτηριστικά λόγω της αλλοπρόσαλλης διακυβέρνησης. 

Από την πανδημία της covid-19 θα σωθούμε με τον μαζικό εμβολιασμό, με τα μέτρα προστασίας που προτείνουν οι επιστήμονες, με τα φάρμακα που οσονούπω έρχονται και στη χώρα μας. Από την “πανδημία” της δεξιάς παραφροσύνης θα σωθούμε μοναχά αν τη στείλουμε στα πίσω έδρανα του κοινοβουλίου….

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr