Newsroom

Newsroom

Μέχρι και την ασθένεια της Φώφης Γεννηματά προσπάθησε να «αξιοποιήσει» ο Μητσοτάκης

Πολύ εύκολα «πέρασε» ο πρωθυπουργός από τη δοκιμασία της Φώφης Γεννηματά στην κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα

5402945

Πώς γίνεται να συνδεθεί η ασθένεια της Φ. Γεννηματά με τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή και με μια επίθεση προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα; Στο μυαλό του πρωθυπουργού κι όμως μπορούν να συνδεθούν…

Στην επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για την πανδημία απάντησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για ακόμα μια φορά απέδειξε πως δεν έχει κανέναν φραγμό στον πολιτικό αμοραλισμό. Γιατί στη σημερινή του παρουσία στη βουλή ο πρωθυπουργός ξεκίνησε με μια αναφορά στη νέα δοκιμασία που περνά η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ και κατέληξε να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Εν τέλει αυτό που ήθελε να εξασφαλίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από αυτή τη θλιβερή «διαδρομή» ήταν η εξουδετέρωση της όποιας κριτικής απέναντι στο πρόσωπο του, μην τυχόν και τσαλακωθεί στο ελάχιστο η εικόνα του.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός θέλησε να εκφράσει τις προσωπικές του ευχές και της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας προς την Φώφη Γεννηματά και στη συνέχεια συσχέτισε την ασθένεια της κ. Γεννηματά με την κριτική που του ασκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, φανερά εκνευρισμένος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να σταματήσει να του ασκεί προσωπική κριτική.

«Επειδή μερικές φορές αυτές οι ανθρώπινες δοκιμασίες θα πρέπει να μας ευαισθητοποιούν περισσότερο, καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι σε τέτοιες στιγμές όπου εκ των πραγμάτων τέτοιες περιπέτειες μεγάλες μονοπωλούν και δικαιολογημένα την επικαιρότητα, ίσως είναι μια ευκαιρία να δείξουμε κύριε Τσίπρα, περισσότερα αντανακλαστικά καταλλαγής, αλληλοσεβασμού και να μπορούμε επιτέλους να είμαστε αντίπαλοι χωρίς να είμαστε εχθροί.

Χωρίς να προσωποποιούμε όλες τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις, χωρίς να θεωρούμε, γιατί αυτό κάνετε ουσιαστικά, ότι οτιδήποτε στραβό υπάρχει σε αυτή τη χώρα, υπάρχει προσωπική ευθύνη δική μου, του πρωθυπουργού δηλαδή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.