Newsroom

Newsroom

Μέχρι το Happy Day της Τσιμτσιλή «έφτασε» η Κεραμέως για να προμοτάρει τα παγουρίνο

Η εκπομπή περιείχε τοποθέτηση προϊόντος

5090298

Το promotion των παγουρίνο του εθνικού ευεργέτη Λασκαρίδη, από την Νίκη Κεραμέως τα έχει όλα. Συνέντευξη τύπου όπου πρωτο-παρουσιάστηκαν, αναρτήσεις στα social media με φωτογραφίες τους και μελιστάλαχτα λόγια, ειδικές μνείες από φιλικά sites και ΜΜΕ και πρόσφατα τηλεoπτικό guest στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι της χρονιάς η υπουργός Παιδείας, συνεχίζοντας την καμπάνια των «χρυσών παγουρίνο» εμφανίστηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, σήμερα το πρωί για να δώσει όλες τις «λεπτομέρειες» των τελευταίων ετοιμασιών.

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε ζωντανή σύνδεση με σχολείο στη Θεσσαλονίκη, διαφήμισε για ακόμα μια φορά στους τηλεθεατές τόσο τις μάσκες όσο και τα παγούρια τα οποία θα έχουν οι μαθητές μαζί τους από τη Δευτέρα οπότε και ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. 

Έτσι σύμφωνα με την υπουργό, τα μαγικά παγουρίνο προστατεύουν από τον κορονοϊό καθώς δεν χρειάζεται τα παιδιά να πιουν νερό από τη βρύση όταν τα έχουν. Καλλιεργούν περιβαλλοντική συνείδηση στους νεαρούς μαθητές. Είναι τόσο όμορφα και κομψά που τα παιδάκια θα μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιο θα αποκτήσουν και το πιο σπουδαίο από όλα… είναι από υλικό που ο μαθητής μπορεί να γράψει πάνω του με μαρκαδόρο το όνομα του για να μην γίνουν τίποτα μπερδέματα.

Οφείλουμε ωστόσο να αναγνωρίσουμε στην Ν. Κεραμέως ότι αυτή τη φορά η παρουσία της στην εκπομπή της Στ. Τσιμτσιλή συνοδεύτηκε από μεγάλη αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα

Πριν δυο χρόνια ξανά στο «Happy Day» είχε αποκαλύψει ότι ο μεγάλος της γιος πρώτα είπε μαμά, μετά μπαμπά και η τρίτη λέξη που ξεστόμισε ήταν… Κυριάκος.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό