Μέχρι και ο Γ. Λοβέρδος τους κράζει για τα νοσοκομεία 

Μετά τον Άρη Πορτοσάλτε, και ο Γιάννης Λοβέρδος εκφράζει δημόσια την έντονη διαφωνία του με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις διοικήσεις των νοσοκομείων.

NewsRoom 27/11/2019 | 11:02

Σε πεδίο βολής για απογοητευμένους νεοδημοκράτες φαίνεται πως μετατρέπεται μέρα με τη μέρα η υπόθεση (ή μάλλον το φιάσκο) με τους διορισμούς αμφιλεγόμενων (για να το πούμε ευγενικά) διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας.

Μετά την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε, που χθες αποφάνθηκε ότι «έτσι δεν έρχεται η πρόοδος» αφού «δεν απέφυγε και αυτή η κυβέρνηση στην τοποθέτηση διοικητών στα Νοσοκομεία να εξαιρέσει όλους όσοι περιφέρονται γύρω από το κόμμα της Ν. Δημοκρατίας», σήμερα ήρθε η σειρά του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου να μπει στο «κλαμπ» των διαφωνούντων με τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Μάλιστα, όπως ο Άρης Πορτοσάλτε, έτσι και ο Γιάννης Λοβέρδος δεν περιορίζουν την κριτική τους στην εξώφθλαμη περίπτωση του διορισμού του Κώστα Πατέρα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά αναφέρονται γενικότερα στις επιλογές των διοικήσεων των νοσοκομείων.

Τι έγραψε ο Γιάννης Λοβέρδος

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις ατυχείς επιλογές στις διοικήσεις νοσοκομείων. Η κυβέρνηση μας πρέπει να είναι η κυβέρνηση των αρίστων. Αντίθετα από τον Συριζα, που θεωρούσε φυσιολογικό να διορίζει μέχρι και…τεχνίτες βουλκανιζατέρ ως διοικητές νοσοκομείων», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γιάννης Λοβέρδος.

Όλα αυτά λίγο μετά το «κάρφωμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον παραιτηθέντα Κώστα Πατέρα, ότι ο πρωθυπουργός είχε ανταλλάξει την επιστροφή Πατέρα στη ΝΔ με την υπόσχεση για μια καλή θέση όταν εκλεγεί.

Πάντως όταν φτάνει στο σημείο να σε «κράζει» για τις επιλογές σου ακόμη και ο Γιάννης Λοβέρδος, ο λεγόμενος και «βασιλιάς των fake news», τότε σίγουρα κάτι πάει αρκετά στραβά. Οι τελευταίες ημέρες δεν είναι και οι καλύτερες για τον υπ. Υγείας Βασίλη Κικίλια.