Newsroom

Newsroom

Μέχρι και ο Αυτιάς αγανάκτησε με το νέο Fake News του Κυρανάκη (video)

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, προσπάθησε να δώσει νέο σόου με Fake News, αλλά με το ύφος του αγανάκτησε μέχρι και ο Γιώργος Αυτιάς.

kyranakis

Ο Κ. Κυρανάκης σε εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά ανέφερε πως «ο κ. Γκότσης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Παπαντωνίου, γιατί τον διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρο Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς; … αυτό είναι θέμα δημοκρατίας και πρέπει να ακουστεί».

Το ύφος του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ δεν άρεσε καθόλου στον Γ. Αυτιά που τον διέκοψε και έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει στον κ. Κυρανάκη: «Να σας πω κάτι, ποιός σε εκπαίδευσε, πες του να σε ξαναβάλει κάτω να μάθεις να μιλάς… δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο τόση όξυνση και μάλιστα δε θέλετε λέει να ακουστεί η φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ποιος σας στο λέει αυτό… ο κύριος Κυρανάκης. Έλεος.». 

Το απίστευτο όμως σε αυτή την υπόθεση δεν είναι ο καυγάς Κυρανάκη – Αυτιά, αλλά το γεγονός πως ο κ. Κυρανάκης είπε δημοσίως και σε ζωντανή μετάδοση ένα μεγαλειώδες Fake News.

H ψευδής είδηση είναι ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Γκότσης δεν ήταν ποτέ μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννου Παπαντωνίου, καθώς πρόκειται για συνωνυμία. Η συκοφαντία του Κώστα Κυρανάκη μάλιστα ήταν τόσο προφανής που τον οδήγησε να παραδεχθεί το λάθος του με ανάρτησή του στο Twitter.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους