Newsroom

Newsroom

Μεχμέτ Μουεζίνογλου:Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν τον Ερντογάν

Απόπειρα δηλητηρίασης κατά του Τούρκου προέδρου Ερντογάν καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου. Την καταγγελία του Τούρκου υπουργού…

erntogan 20

Απόπειρα δηλητηρίασης κατά του Τούρκου προέδρου Ερντογάν καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου.
Την καταγγελία του Τούρκου υπουργού Υγείας δημοσιεύει η καθημερινή εφημερίδα «Bugün» και αναπαράγεται από τα υπόλοιπα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σήμερα. 

Ο Μουεζίνογλου «δείχνει» τους υποστηρικτές ενός από τους βασικούς «εσωτερικούς εχθρούς» του Τούρκου προέδρου του Φετουλάχ Γκιουλέν, οι οποίοι -όπως ο ίδιος λέει- παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τη ζωή του Ερντογάν με σκοπό να σχεδιάσουν με στρατηγικό τρόπο την δηλητηρίαση του. 

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν είναι Τούρκος πρώην ιμάμης και πρώην πνευματικός καθοδηγητής του προέδρου Ερντογάν. Ο ισλαμιστής θεωρητικός και μεγαλοεπιχειρηματίας από το Ερζερούμ, ο άνθρωπος που εμφανίζεται από πολλούς ως ο υπ’ αριθμόν 1 «εσωτερικός εχθρός» του Ερντογάν προωθεί διαμέσου ενός τεράστιου δικτύου σχολείων την διάδοση της τουρκικής κουλτούρας και την ανάπτυξη τουρκικής και φιλοτουρκικής «ελίτ» τόσο στις ΗΠΑ, όπου διαμένει μόνιμα από το 1999, όσο και στην Τουρκία.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…