Το Μέγαρο Μουσικής σε νέες περιπέτειες -Ο Πρετεντέρης νέος Πρόεδρος

O γνωστός....   δημοσιογράφος , Γιάννης Πρεντενέρης,  ο οποίος βεβαίως ουδέποτε είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τα πολιτιστικά δρώμενα, αναλαμβάνει πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής.  

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες σχετικά με την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στην θέση του Προέδρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας zougla.gr ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής.

Παρόλα αυτά, πηγές του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρουν πως τίποτα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί σχετικά και το πως το θέμα είναι ακόμη υπό συζήτηση. 

Ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τα οικονομικά προβλήματα που ανέκυψαν και τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια της συνέχιση της λειτουργίας του, προσδοκά να βρει τον πρόεδρο που θα βγάλει το ίδρυμα από το αδιέξοδο. Προφανώς το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη  ο οποίος βεβαίως ουδέποτε είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά επειδή εργάστηκε  στις εφημερίδες Τα Νέα -Το Βήμα της Κυριακής, (πρώην ΔΟΛ και νυν Μαρινάκης), πιθανόν του δίνουν το προβάδισμα για την ιέση.

Άλλωστε έτσι εξηγούνται και οι αλλεπάλληλες επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του, στην καθημερινή αρθρογραφία του… Ηρθε η ώρα της ανταμοιβής. 

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν την αντιφατική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνίας από την κυβέρνηση

δημοσκόπηση

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν την αντιφατική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνίας από την κυβέρνηση

Μια πρώτη περίεργη εκτίμηση της διαφοράς της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε η δημοσκόπηση της…

Σφορδή «επίθεση» κατά Κυβέρνησης Μητσοτάκη, από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Σφορδή «επίθεση» κατά Κυβέρνησης Μητσοτάκη, από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατακεραυνώνοντας την Κυβέρνηση

Ο Στέφανος Κασσελάκης: O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, είμαι υπηρέτης του κόμματος

Ο Στέφανος Κασσελάκης: O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, είμαι υπηρέτης του κόμματος

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, είχε πολλά μηνύματα προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ,…