Το Μέγαρο Μουσικής σε νέες περιπέτειες -Ο Πρετεντέρης νέος Πρόεδρος

O γνωστός....   δημοσιογράφος , Γιάννης Πρεντενέρης,  ο οποίος βεβαίως ουδέποτε είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τα πολιτιστικά δρώμενα, αναλαμβάνει πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής.  

Πρετεντέρης 1

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες σχετικά με την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στην θέση του Προέδρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας zougla.gr ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής.

Παρόλα αυτά, πηγές του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρουν πως τίποτα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί σχετικά και το πως το θέμα είναι ακόμη υπό συζήτηση. 

Ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τα οικονομικά προβλήματα που ανέκυψαν και τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια της συνέχιση της λειτουργίας του, προσδοκά να βρει τον πρόεδρο που θα βγάλει το ίδρυμα από το αδιέξοδο. Προφανώς το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη  ο οποίος βεβαίως ουδέποτε είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά επειδή εργάστηκε  στις εφημερίδες Τα Νέα -Το Βήμα της Κυριακής, (πρώην ΔΟΛ και νυν Μαρινάκης), πιθανόν του δίνουν το προβάδισμα για την ιέση.

Άλλωστε έτσι εξηγούνται και οι αλλεπάλληλες επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του, στην καθημερινή αρθρογραφία του… Ηρθε η ώρα της ανταμοιβής. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…