Newsroom

Newsroom

Μέγαρα: Οι πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι και του άφησαν σημείωμα ζητώντας συγγνώμη

"Συγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα"

Σημειωμα πυροσβεστες

Πέντε σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς στον οικισμό Ζάχουλη των Μεγάρων από τη χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά, ενώ αρκετά άλλα κινδύνευσαν να καούν. Στους “τυχερούς” συμπεριλαμβάνεται ο Νίκος Λάμψας, καθώς χάρη στην αυτοθυσία δύο πυροσβεστών το σπίτι του σώθηκε – με μόνη απώλεια την εξώπορτα, την οποία οι πυροσβέστες έσπασαν για να μπουν μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, το συγκινητικό είναι ότι οι πυροσβέστες του άφησαν και σημείωμα, στο οποίο έγραφαν: “Συγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα”.

Μιλώντας στο Open, ο Ν. Λάμψας δήλωσε: “Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο Τάσος και ο Χρήστος, τους οποίους ευχαριστώ με όλη την ψυχή μου, και όλο το Πυροσβεστικό Σώμα, το σπίτι θα είχα καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε κυκλώσει το σπίτι, είχε ακουμπήσει στην πίσω μεριά, και αυτοί οι άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα έκαναν το χρέος τους και μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα, που θα το κρατήσω για όλη μου τη ζωή”.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…