Newsroom

Newsroom

Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από πυροβολισμό μετά απο συμπλοκή

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε σε καταυλισμό, ενώ το άτομο που πυροβόλησε φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

5653777 1

Ρομά σκοτώθηκε από πυροβολισμό στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ Ρομά σε καταυλισμό της περιοχής. Ο ένας από τους δύο, τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες ,  το άτομο που πυροβόλησε φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το άτομο που δέχθηκε τον πυροβολισμό έχει μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων όπου και κατέληξε.

Επεισόδια στον Ασπρόπυργο και τα Μέγαρα

Την ίδια στιγμή με την κατάσταση να παραμένει έκρυθμη σε πολλές περιοχές της χώρας, και κυρίως στη δυτική Αττική. Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στην περιοχή του Ασπροπύργου, στα σύνορα με τη Φυλή, στην οδό Δυιλιστηρίων.

Οι Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ που προσέγγισαν το σημείο, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, καίγεται αυτοκίνητη στο λεωφόρο Παναγίας Φανερωμένης, ωστόσο η αστυνομία δεν επιτρέπει στην Πυροσβεστική να επέμβει εξαιτίας του κινδύνου, δεδομένου ότι χθες και πυροσβεστικό όχημα δέχθηκε πυροβολισμούς.

Η κυκλοφορία στην περιφερειακήξ οδό του Αιγάλεω έχει διακοπεί από το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου έως τη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Επεισόδια σημειώνονται και στα Μέγαρα, στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού. Η κυκλοφορία διακόπηκε στην παλαιά εθνική οδό από το 39ο έως το 42ο χιλιόμετρο.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους