Μέγαρα: Άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου-Νεα ένταση στο σημείο για τον θάνατο του 17χρονου Ρομα

Κλιμακώνονται οι εντάσεις στον απόηχο του θανάτου του 17χρονου

roma megara

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν Ρομά, που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά στην Βοιωτία μετά από πυροβολισμό αστυνομικού. Όμως η ένταση παραμένει καθώς  ομάδες Ρομά , που έχουν συγκεντρωθεί στο ύψος του ΣΕΑ  επιτέθηκαν με πέτρες κατά λεωφορείου με πολίτες που επέστρεφε από το Ναύπλιο.

Σημειώνεται, ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού μέχρι και τις 21:30, οπότε άνοιξε ο δρόμος.

Εντάσεις και στη Αλίαρτο

Εν τω μεταξύ, κλιμακώνονται οι εντάσεις στον απόηχο του θανάτου του 17χρονου, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Permissos.gr, ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης, δέχτηκε επίθεση με μπουκάλια στην προσπάθειά του να καθησυχάσει τους Ρομά και να ανοίξουν τον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Ο κ. Ντασιώτης μεταφέρθηκε το Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

«Σήμερα ήταν πολύ πιο εξαγριωμένο το πλήθος. Έγινε προσπάθεια να τους κατευνάσω. Κάποιοι επιτέθηκαν και με τραυμάτισαν και έχω τέσσερα ράμματα», δήλωσε ο ίδιος στο STAR κεντρικής Ελλάδας.

permissos_dimarhos_roma_64882.jpg

Έγκλημα Τέμπη: Οι καταθέσεις που καίνε για την 717 – Το «μπάζωμα» της έρευνας και οι ευθύνες

Έγκλημα Τέμπη: Οι καταθέσεις που καίνε για την 717 – Το «μπάζωμα» της έρευνας και οι ευθύνες

Το «μπάζωμα» της έρευνας και οι ευθύνες για τη μη υλοποίηση της αμαρτωλής σύμβασης που…