Στέλεχος της ΝΔ η σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς

Η Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου-Μεγάλου, η οποία διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, προσχώρησε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ.

nd

Σημερινός πρωταγωνιστής του σκανδάλου των «κουρεμένων» θαλασσοδανείων είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, ο οποίος ούτε έκανε εγκλήσεις σε βάρος των στελεχών της τράπεζας που εμπλέκονται στο σκάνδαλο που αποκαλύπτουμε σήμερα, όπως δεν έπραξε και για άλλα παρόμοια, ούτε όμως διεκδίκησε τα χρήματα των δανείων των εφοπλιστών όταν τα εισέπραξε ο όμιλος Λογοθέτη.

Ο Χρήστος Μεγάλου και η σύζυγός του ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου-Μεγάλου, η οποία διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, προσχώρησε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ. Το γεγονός ανακοίνωσε μάλιστα ο γραμματέας Ελλήνων Διασποράς της κυβερνώσας παράταξης Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Δεν είναι αυτή όμως η μοναδική σχέση της με τη «γαλάζια» παράταξη. Με εμπειρία στον διαφημιστικό κλάδο, η σύζυγος Μεγάλου εργάστηκε με την ιδιότητα της επικοινωνιολόγου στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή Γιώργου Αλογοσκούφη, με τον οποίο ο Χρ. Μεγάλου διατηρούσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καλές φιλικές σχέσεις.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής, ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς, παρότι την εποχή εκείνη βρισκόταν στο Λονδίνο, έκλεινε μεγάλα deals τόσο για τον δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα. Συγκεκριμένα υπήρξε σύμβουλος σε μεγάλες συμφωνίες που έχουν γίνει στην ελληνική αγορά και την περίοδο της υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου και την περίοδο του Γ. Αλογοσκούφη.

Η κ. Γεωργακοπούλου-Μεγάλου χρημάτισε επίσης, μετά τις εκλογές του 2004, σύμβουλος του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Παναγιώτη Τσουπίδη, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στο αποκαλούμενο τότε σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων.

Πηγή: documentonews.gr 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…