Newsroom

Newsroom

Μεγαλοστέλεχος της ΝΔ ο άνθρωπος που κακοποίησε την ολυμπιονίκη

Παράγοντας της ιστιοπλοΐας, αλλά και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, ο Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, σύμφωνα με την συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα».

701242 1

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος εκλέχτηκε το 2018 Α΄αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου.

Δείτε το σχετικό δελτίο Τύπου:

 

6002f9e5825e630f396f46f2
 

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Facebook ότι συνομίλησε με τη Σοφία Μπεκατώρου, τη συνεχάρη και τη διαβεβαίωσε ότι είναι στο πλευρό της.

Ωστόσο, υποκριτικά δεν αναφέρει λέξη ότι ο καταγγελλόμενος είναι μεγαλοστέλεχος της ΝΔ ούτε φυσικά εξήγγειλε κάποιο πειθαρχικό ή άλλο μέτρο σε βάρος του.

Ο Αρ. Αδαμόπουλος είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος (όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας) ο οποίος παράλληλα είναι και ο εκπρόσωπος της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Αρ. Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μπεκατώρου στις 20 Δεκεμβρίου μιλώντας στο Marie Claire, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας και στις νέες δηλώσεις της δις Ολυμπιονίκη για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Πηγή:Documentonews

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…