Μεγάλος Περίπατος: Το καυστικό σχόλιο της Ακρίτα για τις «ζαρντινιέρες των 550€»

Ο περίπατος στο κέντρο της Αθήνας μεγαλώνει, όπως και ο λογαριασμός για να υλοποιηθεί. Σήμερα τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες κατά μήκος στην οδό Πανεπιστημίου, κάτι το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο από την Έλενα Ακρίτα. 

5101545 1

Μετά την κριτική εναντίον του δημάρχου Αθηναίων σχετικά με την προμήθεια από παγκάκια τα οποία κοστίζουν 6.000 το ένα, η σημερινή εξέλιξη και η τοποθέτηση στην Πανεπιστήμιου με ζαρντινιέρες οι οποίες σύμφωνα με την εκτίμηση του προϋπολογισμού κοστίζουν 550€ ανά τεμάχιο δημιουργεί αντιδράσεις για το κόστος και τα οφέλη του Μεγάλου Περιπάτου. 

Έτσι η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε ασχολίαστο το χρηματικό ποσό το οποίο δαπανήθηκε για τις συγκεκριμένες ζαρντινιέρες γράφοντας στο facebook: «550€ η μία ζαρντινιέρα. Η ΜΙΑ. Καλή Παρασκευούλα, κύριε Μπακογιάννη.»

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες βιώνουν ήδη τις συνέπειες της πανδημίας και την κρίση που φέρνει στην πραγματική οικονομία είναι λογικό να προκαλείται το κοινό αίσθημα όταν το κόστος για την προμήθεια μίας ζαρτινιέρας είναι κοντά στα χρήματα με τα οποία προσπαθεί να ζήσει ένας εργαζόμενος για ένα μήνα. 

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την απόφαση του δήμου Αθηναίων για τον προϋπολογισμό του έργου, οι ζαρντινιέρες διαστάσεων 150Χ50Χ50  που τοποθετήθηκαν σήμερα αγοράστηκαν προς 550 ευρώ, η μία. 

Τέλος, καταγράφουμε σχόλιο αναγνώστη ο οποίος μετά τη βόλτα του στην οδό Πανεπιστημίου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το koutipandoras.gr θέλοντας να σχολιάσει ότι οι πανάκριβες ζαρντινιέρες δε διαθέτουν κάποιο σύστημα άρδευσης που να δικαιολογεί έστω και λίγο το κόστος, επισημαίνοντας ότι «σε 15 μέρες, θα έχουν ξεραθεί οι πικροδάφνες». 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…