Newsroom

Newsroom

"Μεγάλος ηγέτης ο Αλέξης, ομερτά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τα σκάνδαλα"

Δεν μάσησε για μια ακόμα φορά τα λόγια του ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,…

tsipras 437

Δεν μάσησε για μια ακόμα φορά τα λόγια του ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάνοντας λόγο για «ομερτά της Μεταπολίτευσης» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αυγή».  Ο ίδιος αποκάλεσε μεγάλο ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε αισιόδοξος για νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε για συγκάλυψη σκανδάλων από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. «Η Νέα Δημοκρατία συγκάλυπτε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και του Βαγγέλη Βενιζέλου και το ΠΑΣΟΚ συγκάλυπτε τη Νέα Δημοκρατία του Παπασταύρου, της λίστας Λαγκάρντ και της Siemens. Αν εννοούν ότι οι υποθέσεις αυτές θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όπως παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης κάθε υπόθεση που αφορά τον απλό πολίτη, τότε, ναι, είμαστε το κόμμα της καταγγελίας και υποσχόμαστε ότι όλες αυτές οι υποθέσεις, όπως οι 19 δικογραφίες για τα εξοπλιστικά, θα φτάσουν πλέον στη Δικαιοσύνη και θα αποδοθούν ευθύνες», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο τέως υπουργός Άμυνας.

Όσον αφορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως είναι «ένας μεγάλος ηγέτης με τον οποίο μπορέσαμε να συμφωνήσουμε και καταφέραμε να συμφιλιώσουμε τον ελληνικό λαό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο έλεγχος της χώρας από ξένους στηρίχθηκε πάντα στη διχόνοια». Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι ΑΝΕΛΛ επέλεξαν να μην ηρωποιηθούν ρίχνοντας την κυβέρνηση, αλλά την στήριξαν με ομοψυχία και θα το κάνουν και στο μέλλον, καθώς το ποσοστό της εισόδου του κόμματος στη Βουλή θα είναι τέτοιο που θα επιτρέπει τη συγκρότηση κυβέρνησης.