Μεγάλη συναυλία στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

Την Τετάρτη στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη συναυλία για την αναδημιουργία του θεάτρου της Ρεματιάς, που διοργανώνει…

rematia

Την Τετάρτη στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη συναυλία για την αναδημιουργία του θεάτρου της Ρεματιάς, που διοργανώνει ο δήμος Χαλανδρίου, τονίζοντας ότι «ο Πολιτισμός δεν καίγεται – Οι γιορτές στο Θέατρο της Ρεματιάς ξαναρχίζουν».

Η  συναυλία είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη και να αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η εγκατάσταση των νέων κερκίδων στο θέατρο.

Ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου: 

«Εμπρηστές κατέστρεψαν το Θέατρο στις 18 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου το Θέατρο θα λειτουργήσει ξανά. Η διοίκηση του Δήμου, οι εργαζόμενοι, η Περιφέρεια Αττικής αλλά και χιλιάδες εθελοντές κατάφεραν μέσα σε ελάχιστες μέρες να αποδείξουν ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να διαλύσει τα όνειρα των ανθρώπων. Κανένα σχέδιο δεν είναι ικανό να καταστείλει την επιθυμία για απόλαυση της τέχνης  και του πολιτισμού. Οι γιορτές στο Θέατρο της Ρεματιάς ξαναρχίζουν.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Δήμητρα Γαλάνη, Encardia, Γιάννης Θωμόπουλος, Θέμης Καραμουρατίδης, Θέμης Καραμουρατίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Αφροδίτη Μάνου, Νότης Μαυρουδής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάρτα Μορελεόν, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλλα Πάχου, Αφεντούλα Ραζέλη, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς».