Newsroom

Newsroom

Μεγάλη ένταση on air μεταξύ Γκιόκα (ΚΚΕ) – Μπογδάνου για τον «χαφιεδισμό»

«Τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος», υποστήριξε ο Γιάννης Γκιόκας

ek bogd 1

Άναψαν τα αίματα στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αποδοκιμασία του για την καταδικαστική ανακοίνωση του ΚΚΕ σχετικά με την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του βουλευτή.

Στην ανακοίνωση του Περισσού αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από χθες έχει επιδοθεί σε επιθέσεις κατά του ΚΚΕ υποστηρίζοντας ότι η ανακοίνωση του κόμματος τον στοχοποιεί. Σήμερα όμως, το ΚΚΕ βγήκε στην αντεπίθεση, με παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου η συζήτηση βγήκε εκτός ορίων όταν άνοιξε διάλογος ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Μπογδάνο.

Σε παρέμβασή του στην εκπομπή ο κ. Γκιόκας μίλησε για προσπάθεια παρερμηνείας του ΚΚΕ, με τον κ. Μπογδάνο να εκφράζει την ενόχλησή του για τον όρο «χαφιεδισμό».

«Η λέξη αυτή οπλίζει χέρια, ο λαός τους χαφιέδες τους κρεμά», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Μπογδάνος, με τον κ. Γκιόκα να απαντά: «Τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος από τη δική σας εκπομπή. Αυτό κάνει, εδώ και καιρό…(…) Αυτό τον τίτλο τον αποδίδει στον κ. Μπογδάνο ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Δεν το έχετε ξανακούσει;».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, υπενθύμισε ότι τον χαφιεδισμό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον επέδειξε, όταν και πάλι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, έδωσε δημόσια τα στοιχεία διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, ο οποίος είχε εμπλακεί σε επεισόδια με τα ΜΑΤ.

Το βίντεο της συνομιλίας Γκιόκα – Μπογδάνου είναι χαρακτηριστικό: