Μεγάλη διαμαρτυρία για το έγκλημα των Τεμπών έξω από τη Βουλή

Στη μαζική συγκέντρωση στο Σύνταγμα απαιτούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη και την απόδοση ευθυνών σε όλους τους εμπλεκομένους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Τέμπη 1

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση από συγγενείς των 57 θυμάτων των Τεμπών, ομοσπονδίες-συνδικάτα και φοιτητικούς συλλόγους, στο Σύνταγμα, έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

«Η απαξίωση του συμβάντος και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει συγκάληψη», τονίζει ο Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών ο οποίος κάλεσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Η κινητοποίηση γίνεται μέσα σε κλίμα θρήνου με τους συγγενείς να υπόσχονται ότι θα κάνουν ό,τι είμαι δυνατόν για να μην περάσει στη λήθη η τραγωδία και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι συγκεντρωμένοι απαιτούν, μεταξύ άλλων, την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη και την απόδοση ευθυνών σε όλους τους εμπλεκομένους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

«Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί» φωνάζουν οι φοιτητές με τον σύλλογο της Αθήνας να τονίζει στο πανό του ότι «τα συνθήματά μας υπόσχεση που κάνουμε πράξη».

temph11

tempi2
tempi
tempi4

 

tempi31

 

tempi5

 

Σε ανακοίνωση ο σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών ανέφερε:

«Ο σύλλογος καλεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Συντάγματος εμπρός από το κοινοβούλιο, τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την απαξίωση που υφίσταται, εδώ και εννέα μήνες, το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας των Τεμπών, από όλους τους φορείς. Στο τόσο αυταπόδειχτο έγκλημα, στο τόσο ομολογημένο έγκλημα, η απαξίωση του συμβάντος που συγκλόνισε την Ελλάδα και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει ένα πράγμα: ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ.

Περιμένουμε από όλα τα κόμματα της Βουλής, να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, για να οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο. Οι υπηρέτες του λαού στο κοινοβούλιο να πράξουν το αυτονόητο, μην αφήνοντας αλλά συμφέροντα να τους επηρεάσουν και μην αφήνοντας την ατιμωρησία να νικήσει έναντι του δικαίου και της αλήθειας. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται».

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…