Μεγάλη αεροπορική εταιρεία τρολάρει ανεπανάληπτα τη Μαρίν Λεπέν (ΦΩΤΟ)

Οι αερογραμμές της Ιορδανίας έχουν γίνει γνωστές για το χιούμορ τους. Αυτή τη φορά στρέφουν τα βέλη τους κατά της Μαρίν Λεπέν

NewsRoom 08/05/2017 | 17:54

Μια ημέρα μετά τις γαλλικές εκλογές και τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιορδανίας επέστρεψε δριμύτερος στο Twitter, με νέο σλόγκαν που σαρκάζει την ήττα της ακροδεξιάς υποψηφίου Μαρίν Λεπέν. 

«Η Γαλλία δεν είναι τόσο μακριά... σωστά;» είναι τα ακριβής μετάφραση στα ελληνικά, με την εταιρία να χρησιμοποιεί βέβαια στα αγγλικά ένα λογοπαίγνιο της λέξης «far- right» (ακροδεξιός), για να πετύχει τον σκοπό της. 

Γενικά η αεροπορική εταιρία ασχολήθηκε αρκετά για τις εκλογές στη Γαλλία, δημοσιεύοντας διάφορα tweets κατά τη διάρκειά τους. 

Χθες, οι υπεύθυνοι των Royal Jordanian Airlines, έκαναν ξανά αναφορά στη Γαλλία. «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη. Όπως θα έπρεπε να είναι οι ουρανοί!», ήταν η ανάρτηση στο Twitter.

Και το κορυφαίο tweet ήρθε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Για την ήττα της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν η αεροπορική εταιρεία  ανήρτησε το πιο καυστικό της σχόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι τα καυστικά tweet του αερομεταφορέα της Ιορδανίας, έγιναν viral στο διαδίκτυο, όταν στις αρχές Φεβρουαρίου, λίγο μετά την ανακοίνωση του αντιμεταναστευτικού διατάγματος του Ντόναλντ Τραμπ, και την μετέπειτα ακύρωσή του, η εταιρεία της οποίας η διοίκηση και το προσωπικό ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των έκτακτων μέτρων, είχε κάνει την εξής ανάρτηση