Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στα Τρίκαλα – Ξεριζώθηκαν δέντρα (φωτό – βίντεο)

Οι θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρή καταιγίδα που διήρκεσε τουλάχιστον μια ώρα προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στον δήμο Τρικκαίων.

NewsRoom 23/08/2016 | 20:14

Μεγάλος πλάτανος ξεριζώθηκε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ενώ σημειώθηκε διακοπή ρεύματος και πτώση της πίεσης του νερού σε τμήματα της πόλης.

Όπως μετέδωσε το trikalanews.gr, ξεριζώθηκαν δέντρα και σε άλλα σημεία της πόλης, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα. Πολλά φρεάτια έχουν βουλώσει λόγω του τεράστιου όγκου νερού και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Ζημιές καταγράφηκαν και στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς και της Περδικοράχης, με σπίτια να έχουν πληγεί και καλλιέργειες μέχρι την Ράξα να έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της χαλαζόπτωσης.

Επίσης έπεσαν οι μπάρες του ΟΣΕ στον κόμβο του Πύργου, δημιουργώντας πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων, ενώ πολλά δέντρα κατά μήκος της οδού Καλαμπάκας, έχουν λυγίσει.

Συνεργεία του δήμου Τρικκαίων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχτηκαν πολλές κλήσεις και έσπευσαν να απομακρύνουν τα πεσμένα δέντρα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στα σημεία όπου έχει διακοπεί.