Μεγάλες αλήθειες από Πορτοσάλτε: Εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;

«Μήδεια»... μια σύγχρονη τραγωδία. Ο Πατούλης θυσιάζεται για να σωθεί ο Μητσοτάκης

NewsRoom 19/02/2021 | 14:39

Ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι για το κυβερνητικό φιάσκο με την κακοκαιρία «Μήδεια» θα έπρεπε να βρεθεί ένας «αποδιοπομπαίος τράγος». Και το όνομα αυτού... Γιώργος Πατούλης.

Την «αποστολή» για τη στοχοποίηση του περιφερειάρχη έφερε εις πέρας ο  Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος με σκληρή γλώσσα άφησε αιχμές κατά του Γ. Πατούλη όχι μόνο για τις ευθύνες των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία αλλά και για το κόστος αγοράς rapid τεστ από την Περιφέρεια.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ επιτέθηκε στον Περιφερειάρχη Αττικής για τη μη ανάληψη ευθύνης. Ο στόχος ήταν φυσικά να βγει από το κάδρο των ευθυνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξάλλου ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο στέλεχος της παράταξης που θα «καεί» για να διασωθεί ο μεγάλος στρατηγός.

«Εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;», ρώτησε ο Πορτοσάλτε ορμώμενος δήθεν από τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα αγανακτισμένων πολιτών, που έχουν κατακλύσει τον σταθμό.

Ο Γιώργος Πατούλης όμως κρίθηκε «ένοχος» και για το ζήτημα της αγοράς rapid τεστ από την Περιφέρεια. Ένα θέμα που ανέδειξε μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση 34 βουλευτών του.

Δείτε το απόσπασμα της «τηλε-δίκης» τους περιφερειάρχη από τον Πορτοσάλτε: