Newsroom

Newsroom

Μεγάλες αλήθειες από παίκτη reality: Είμαι φαν της βασιλείας – Την έχουμε αδικήσει τρομερά…

Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος για την αδικία απέναντι στη βασιλεία

Screenshot 5 2

Δεν τηνε μπορεί την αδικία ο Περικλής Κονδυλάτος και μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή κατάθεσε το δικό του «κατηγορώ» για το πόσο άδικα έχουμε σταθεί σαν χώρα απέναντι στην βασιλεία.

Ο εκκεντρικός πρώην παίχτης του ριάλιτι Survivor, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε έξω από τα δόντια για τον θεσμό της Βασιλείας και για το πόσο αγαπά τον βασιλιά. 

Με αφορμή τον πριγκιπικό γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ, το απόγευμα του Σαββάτου ο Περικλής Κονδυλάτος ξέσπασε, λέγοντας πως «ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος» και πως αισθάνεται «ότι έχουμε υπάρξει τρομερά άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό».

«Πάρα πολύ μου άρεσε ο γάμος και στενοχωρήθηκα που δε γίνονται αυτά πια εδώ. Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει τρομερά άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό.

Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα, όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε. Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος. Αυτό φαντάσου να μπορούσαμε να το έχουμε εδώ πέρα κανονικά. Να μην είναι έκπτωτος. Να τον έχουμε κανονικά τον βασιλιά μας εδώ», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…