Newsroom

Newsroom

Μεγάλα ντέρμπι στη Serie A και το League Cup Αγγλίας

Μίλαν-Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουν.-Μάντσεστερ Σίτι με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr

lc

Φουλ δράση και στα μέσα της εβδομάδας. Τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ιταλία συνεχίζονται με εμβόλιμη αγωνιστική. Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα στη Γαλλία μετά τη διακοπή του λόγω των εορτών. Οι 2 ημιτελικοί του League Cup γίνονται στην Αγγλία.

Ξεχωρίζουν 2 μεγάλα ντέρμπι, στη Serie A, Μίλαν-Γιουβέντους και στο League Cup Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι, τα οποία θα διεξαχθούν αύριο, στις 21:45. Και τα 2 ντέρμπι παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Προσφέρεται ακόμα το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Περισσότερες από 300 επιλογές

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν περισσότερες από 300 επιλογές για να ποντάρουν στα 2 μεγάλα παιχνίδια, Μίλαν-Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι.

Απόψε (21:45) θα γίνει και ο άλλος ημιτελικός του League Cup Αγγλίας, Τότεναμ-Μπρέντφορντ για τον οποίο επίσης το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.Στην ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr θα βρείτε, ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, ασφαλείς συναλλαγές με γρήγορες καταθέσεις και εύκολες αναλήψεις και εφαρμογές κινητού και τάμπλετ για να μπορείτε να ποντάρετε από παντού όπου κι αν βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή.

Οι τριάδες και τα πολλαπλά σκορ

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις. Δείτε τις σημερινές προσφορές:

· Κλερμόν-Γκρενόμπλ: Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό ισοπαλία, Τότεναμ-Μπρέντφορντ: Η Τότεναμ να κερδίσει με μηδέν παθητικό, Αλκορκόν-Σαραγόσα: Goal.

· Οσέρ-Καέν: Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου ισοπαλία, Τουλούζ-Παρί: No Goal, ΤρουάΣατορού: Over 1,5 γκολ.

· Τότεναμ-Μπρέντφορντ: 2-0, 2-1, 0-1.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…