MEGA: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έκανε ρεκόρ πενταετίας και αυτός είναι ο λόγος

«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού την Πέμπτη

mega

Ρεκόρ πενταετίας σημείωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA την Πέμπτη 10 Ιουλίου, καταγράφοντας την υψηλότερη τηλεθέαση που έχει αποσπάσει δελτίο ειδήσεων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικά με 22,2% στο σύνολο του κοινού και 25,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, οι ειδήσεις του MEGA ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής ημέρας.

Είναι βέβαιο πως σημαντικό ρόλο για αυτήν την πρωτιά, έπαιξε η τοποθέτηση ισχυρού εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη στο Ψυχικό. Πολλοί θα συντονίστηκαν στο κανάλι γιατί περίμεναν την αντίδραση και τις πρώτες δηλώσεις του δημοσιογράφου για το συμβάν.

Ωστόσο το δελτίο ειδήσεων του MEGA το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική ξέχωρα από το έκτακτο της βόμβας. Και ο λόγος είναι απλός. Σε αντίθεση με τη μεγάλη πλειοψηφία των υπόλοιπων σταθμών, οι ειδήσεις του MEGA στέκονται απέναντι στις εξελίξεις με δημοσιογραφική ματιά.

Ειδικά στα κρίσιμα γεγονότα των τελευταίων ετών όπως τα Τέμπη, οι υποκλοπές και πιο πρόσφατα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ το δελτίο του σταθμού δεν λειτουργεί σαν προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή μέσα από ρεπορτάζ και αποκαλύψεις αναδεικνύονται τα καυτά θέματα της καθημερινότητας όπως η ακρίβεια, η ανεργία και τα ζητήματα δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης προσπαθεί επίμονα να προστατεύσει τις κυβερνητικές επιλογές, αλλά ο αγώνας του περισσότερο παράγει ψυχαγωγία παρά πείθει.

To Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA προβάλλεται καθημερινά στις 19:45, από Δευτέρα έως Πέμπτη με την Ράνια Τζίμα και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Ρεκόρ πενταετίας σημείωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA Γεγονότα» την Πέμπτη 10 Ιουλίου, καταγράφοντας την υψηλότερη τηλεθέαση που έχει αποσπάσει δελτίο ειδήσεων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα τελευταία χρόνια, και ταυτόχρονα την καλύτερη επίδοσή του από την επαναλειτουργία του MEGA.

Με 22,2% στο σύνολο του κοινού και 25,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, οι ειδήσεις του MEGA, με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό, ισχυροποίησαν την ηγετική τους θέση στον τηλεοπτικό χάρτη και επιβεβαίωσαν την ακλόνητη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό. Το κεντρικό δελτίο ειδησεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» έχει καταφέρει να γίνει στιβαρός πυλώνας ενημέρωσης, διασφαλίζοντας τη διαχρονικότητα με την ποιότητα.

Το χθεσινό ρεκόρ τηλεθέασης είναι η αναγνώριση της αδιάλειπτης κάλυψης της καθημερινής ειδησεογραφίας με ακεραιότητα, ακρίβεια και πρωτοπορία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται. Στο MEGA η ενημέρωση έχει φωνή και η είδηση αλήθεια»

Διαβάστε επίσης:

«Κίνηση των 91»: Το νέο μόρφωμα που απειλεί τον Μητσοτάκη από τα δεξιά

Καιρός: Αιχμές από την Σούζη – «Δεν υπάρχει καύσωνας, δεν θα απολογούμαι» (video)

Αυτό είναι το νέο μέτρο που φέρνει η ΕΕ και «χτυπά» τα παλιά αυτοκίνητα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Axios: Εξετάζεται χερσαία εισβολή ΗΠΑ-Ισραήλ για τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν

trump 3

Axios: Εξετάζεται χερσαία εισβολή ΗΠΑ-Ισραήλ για τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν

Ουάσιγκτον και Τελ Αβίβ εξετάζουν την αποστολή ειδικών δυνάμεων για την κατάσχεση του εμπλουτισμένου ουρανίου

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος πρώην σύντροφός της για αρπαγή και εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

kriti

Κρήτη: Συνελήφθη 38χρονος πρώην σύντροφός της για αρπαγή και εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να έπεισε την νεαρή γυναίκα να συναντηθούν, όπου παρά…

Οι Προτάσεις μας

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

karcilakj

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

Η παρουσία ξένων συνεργείων γίνεται όλο και λιγότερο ανεκτή από ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια…

Σχετικά με MEDIA

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

karcilakj

Επίθεση σε συνεργείο του OPEN στη Βηρυτό – Διακόπηκε η ζωντανή σύνδεση της Μαρίας Καρχιλάκη (video)

Η παρουσία ξένων συνεργείων γίνεται όλο και λιγότερο ανεκτή από ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια…

Το αντιπολεμικό μήνυμα του Μπενίνι που έγινε ξανά viral: «Γιατί συνεχίζουν να σκοτώνουν παιδιά;»

AP20054399791380

Το αντιπολεμικό μήνυμα του Μπενίνι που έγινε ξανά viral: «Γιατί συνεχίζουν να σκοτώνουν παιδιά;»

Ο Ιταλός ηθοποιός πριν μερικούς μήνες είχε ξεσπάσει κατά τη διάρκεια συνέντευξη του