MEGA όπως πάντα;

Θέμα χρόνου είναι πλέον η πρεμιέρα του νέου Mega, που διχάζει πολλούς χρήστες στα social media για την επαναλειτουργία του. Έντονες αντιδράσεις από τους πρώην απλήρωτους εργαζόμενους του καναλιού. 

EQNHH6MWsAcpuEO

Ενάμιση χρόνο μετά το μαύρο στο MEGA και λίγους μόλις μήνες μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το κανάλι, νέο στη μορφή, θα κάνει πρεμιέρα πιθανόν, στις 17/2. Nα θυμίσουμε ότι τα  ξημερώματα της Κυριακής (28/10), το MEGA έριξε τίτλους τέλους, αφήνοντας πίσω του χρέη, απλήρωτους εργαζόμενους. Το ρολόι έδειχνε 02:08 και την στιγμή που ο ο Βλάσης χώριζε το Αστροπελέκι από την σειρά οι ”απαράδεκτοι” το σήμα χάθηκε για πάντα!

 

Το Mega επιστρέφει στις οθόνες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια που προαναγγέλει το νέο ξεκίνημα του  καναλιού. Μάλιστα Βγήκε η πρώτη φωτογραφία μέσα από το κοντρόλ του Mega που ανάρτησε ο Σταμάτης Μαλέλης. 

Όπως είναι φυσικό η επιστροφή του Mega έχει διχάσει τους χρήστες στα social media που κάνουν λόγο, ότι  ναι μεν είναι σωστό για την  επάνοδο της δημοκρατίας και της κανονικότητας να επαναλειτουργει ένα τηλεοπτικό κανάλι, αλλά οι περισσότεροι  εκφράζουν την αντίθεση τους λέγοντας  ότι θα είναι απλά ένα Σκαι Νο2 σε συνδυασμό με One.

Πάντως, έντονες αντιδράσεις υπάρχουν και από τους πρώην απλήρωτους εργαζομένους του Mega. Συγκεκριμένα θέση πήρε η πρώην δημοσιογράφος, Νάταλι Κακκαβά για τους απλήρωτους εργαζομένους στο κανάλι.

Η δημοσιογράφος που για πολλά χρόνια ανήκε στο δυναμικό του “Μεγάλου Καναλιού” δημοσίευσε την επίσημη ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του “πραγματικού”, όπως αναφέρει MEGA και δήλωσε δημοσίως ότι ταυτίζεται με τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

 
“Ταυτίζομαι με την επίσημη ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του (πραγματικού) MEGA, που αναφέρει…

Καλούμε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας, να αναλογιστούν πως τα προγράμματα του πραγματικού MEGA, οι μοναδικές του σειρές αλλά και το ανυπολόγιστης αξίας αρχείο των ειδήσεών του, που πρόκειται σύντομα να επανέλθουν στον τηλεοπτικό αέρα, φέρουν πάνω τους τον απλήρωτο ιδρώτα εκατοντάδων εργαζομένων και των ταλαίπωρων οικογενειών τους, να γνωρίζουν πως το νέο κανάλι που έχει “αρπάξει” με “νόμιμο” τρόπο την επωνυμία “MEGA” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Mega που ζάπλουτοι “φιλάνθρωποι” επιχειρηματίες -και οι παρ’αυτών “Ρασπούτιν”- έκλεισαν με δόλιο τρόπο.

Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ από την τηλεθέαση των δικών μας έργων μέχρι οι νέοι κάτοχοι της θρυλικής επωνυμίας και του πανίσχυρου brand name “MEGA”, αποκαταστήσουν οικονομικά και ηθικά όλους τους εργαζόμενους του ενός και μόνου Mega που υπήρξε ποτέ..

Απλήρωτοι εργαζόμενοι (του πραγματικού) Mega”

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι  το Mega έμεινε στην ιστορία…για το ψυχαγωγικό του κομμάτι,  όπως θα μείνει στην ιστορία και ως το κανάλι που κατά πολλούς χειραγωγούσε την κοινή γνώμη για χρόνια και έγινε εργαλείο προπαγάνδας. Ακόμα και ως και το κλείσιμο του, κάποιοι το  εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά! 

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…