Μέχρι και η Κοσιώνη απηύδησε: «Δεν ξέρω τι να πω! Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία» (video)

Μετά τον Πορτοσάλτε και η Κοσιώνη δεν άντεξε το «μπάχαλο» του κρατικού μηχανισμού

sia

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στην περιοχή της Θεσσαλίας και όπως είναι φυσικό όλα τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με την τεράστια καταστροφή σε Βόλο, Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ υπήρχαν ανταποκρίσεις από όλες τις περιοχές που καταστράφηκαν από τις φονικές πλημμύρες καθώς και συνεντεύξεις διασωθέντων οι οποίοι περιέγραφαν τον εφιάλτη τον οποίο έζησαν.
Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη εξέφρασε ανοιχτά την οργή και την αγανάκτηση της για το γεγονός πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι πάλεψαν αβοήθητοι να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους την ώρα που ο κρατικός μηχανισμός ήταν απών.
«Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω… Δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να πω! Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία, έχουν καταστραφεί. Οι ζημιές είναι πολυεπίπεδες. Μιλάμε για ζημιές σε καλλιέργειες, ζημιές σε σπίτια, ζημιές σε επιχειρήσεις, ζημιές σε εργοστάσια, ζημιές σε υποδομές, ζημιές παντού».

«Είναι τεράστιο το κόστος για όλους. Δείτε εδώ εικόνες από το Μουζάκι σήμερα, κυρίες και κύριοι, με ένα ολόκληρο σπίτι να έχει παρασυρθεί από αυτό το ορμητικό ποτάμι! Δείτε, έχει πάρει το νερό το σπίτι! Δηλαδή αδιανόητα πράγματα! Ένα ολόκληρο μεγάλο σπίτι. Αυτές οι εικόνες είναι από το Μουζάκι, δείτε τους δρόμους πως έχουν καλυφθεί από λασπόνερα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης.

«Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Πλυμμηρικά φαινόμενα έχουν υπάρξει στο παρελθόν, πριν τρία χρόνια οι ίδιες περιοχές δοκιμάστηκαν από τον Ιανό αλλά όπως λένε όλοι οι άνθρωποι που το έζησαν αυτό πρόσφατα…ο Ιανός δεν πλησιάζει καν, ούτε στο παραμικρό, αυτό το φαινόμενο που βίωσαν  αυτή τη φορά με τον Daniel».