Το meaculpa ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής μετά τον σάλο

Μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr και του koutipandoras.gr, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, το site του Κ. Μπογδάνου (που έχει μεταβιβάσει στη σύζυγό του) meaculpa.gr ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Παπαγεωργίου.
 

NewsRoom 19/10/2020 | 21:40

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής και έχει καταδικαστεί για επίθεση σε μέλη του ΣΕΚ (Απόφαση 4020/2006 Δ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο (Εφετείο) Αθηνών), οργάνωση της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς το 2001 στην Ευελπίδων αλλά και για επίθεση σε ομάδα αντιφασιστών τον Ιανουάριο 2010 στην Πανόρμου (πρωτοδίκως). 

Επίσης ήταν συγκατηγορούμενος του Χ. Κουσουμβρή στην δίκη για το μαχαίρωμα του Πάρη Χρυσού έξω από το Πολυτεχνείο το 2002 όπου και τελικά αθωώθηκε.

Ο ίδιος έχει δουλέψει ως αρχισυντάκτης στο παρελθόν στην ακροδεξιά εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος, όπου ήταν για χρόνια εκδότης ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Δ. Ζαφειρόπουλος ο οποίος είχε καταδικαστεί το 1996 για επίθεση σε βάρος μελών της ΟΣΕ στην Κυψέλη, στην γνωστή για τις απόψεις της Ελεύθερη Ώρα και στο ακροδεξιό περιοδικό patria.