Με υπογραφή Γεωργιάδη, ανοιχτό 32 Κυριακές τo εκπτωτικό χωριό McArthour Glen

Με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης  Άδωνι Γεωργιάδη, δίνεται η δυνατότητα στο εκπτωτικό χωριό ΜcArthour Glen και στο εμπορικό κέντρο Smart Park να ανοίγουν 32 Κυριακές τον χρόνο, από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο.

NewsRoom 17/01/2020 | 23:49

Η σκανδαλώδης απόφαση του Άδωνη Γεωργιάδη (παρ. 7 του άρθρου 1 της υπουργικής απόφασης 75812/06-07-2017 (Β ́2332) αναφέρεται πως η περιοχή του Επιχειρηματικού Πάρκου Γιαλού – Άγιος Δημήτριος – Πύργος στο Δήμο Σπάτων του Ν. Αττικής εντάσσεται στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), έγινε με το σκεπτικό ότι υπάρχει  αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω του ότι βρίσκεται πλησίον του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ετησίως που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τα ζώα. Επίσης στην ίδια απόφαση σημειώνεται πως η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στον ίδιο Δήμο που έχει έδρα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, που αποτελεί μία από τις βασικότερες πύλες εισόδου αλλοδαπών ταξιδιωτών στην χώρα μας, δικαιολογεί τον τουριστικό χαρακτήρα αλλά και την τουριστική δυναμική που έχει διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια η περιοχή.

Εμμέσως πλην σαφώς το μόνο που δεν είπε ο  Άδωνης Γεωργιάδης ότι οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι και θα κάνουν τους «κλόουν»... για το το φιλοθεάμον κοινό.