Με "τριάρες" για Ολυμπιακό και ΑΕΚ άνοιξε η αυλαία της Super League

Με νίκες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα της

2351944

Με νίκες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League, με τον ΠΑΟΚ να μένει στο 0-0 μέσα στην Τούμπα με τη Ξάνθη, ενώ η αυλάια της πρώτης αγωνιστικής πέφτει με τον αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου, δίχως να πιάσει ιδιαίτερα στάνταρ απόδοσης, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ, κάνοντας λόγο για χέρι του Φορτούνη.

Η ΑΕΚ το Σάββατο με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» το ματς με τον Πλατανιά, προσφέροντας κατά διαστήματα καλό θέαμα, με τον Γκάλο να κλέβει την παράσταση πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο και δύσκολο τέρμα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνέτριψε την Μπρόντμπι με 5-0, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με τη Ξάνθη μένοντας στο 0-0.

Στα άλλα αποτελέσματα, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε εκτός έδρας τον Πανθρακικό με 2-0, με τον Ηρακλή να παίρνει και αυτός το διπλό απέναντι στην Καλλονή με 1-0, ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε και αυτός με 1-0  του Λεβαδειακού στο Περιστέρι.

Ισόπαλο ήρθε το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με σκορ 1-1, με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται με τον αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να θέλουν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με νίκη, θέτοντας βάσεις για τη διεκδίκηση του τίτλου.