Με τις ευλογίες ΗΠΑ οι επισκέψεις των διαπραγματευτών σε Αθήνα – Άγκυρα

Σύμφωνα με την Μαρί Χαρφ, αναπληρώτρια εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τη συμφωνία για επισκέψεις του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή στην…

state department

Σύμφωνα με την Μαρί Χαρφ, αναπληρώτρια εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τη συμφωνία για επισκέψεις του Ελληνοκύπριου διαπραγματευτή στην ‘Αγκυρα και του Τουρκοκύπριου στην Αθήνα, στις 27 Φεβρουαρίου.
Πιό συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση της : «αυτές οι άνευ προηγουμένου επισκέψεις, μετά τη συμφωνία σχετικά με την κοινή δήλωση και την επανάληψη των διαπραγματεύσεων την περασμένη εβδομάδα, αποτελούν άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την επίτευξη μιας δίκαιης και διαρκούς κυπριακής διευθέτησης».
Όπως δήλωσε η ίδια οι ΗΠΑ συνεχίζουν να προτρέπουν όλα τα μέρη να αδράξουν αυτήν την ιστορική ευκαιρία και να επιτύχουν πραγματική και ουσιαστική πρόοδο προς την επανένωση του νησιού ως διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Καταλήγοντας, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την πλήρη υποστήριξή τους στην κυπριακής ιδιοκτησίας διαδικασία, υπό την αιγίδα της αποστολής καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…