«Με την ουρά στα σκέλια» ο χουντικός Σκαλούμπακας μόλις έλαβε εξώδικο για τις χυδαιότητές του

Το... «λιοντάρι» Χρήστος Σκαλούμπακας μετατράπηκε σε «γατάκι» και τώρα ζητά συγχώρεση από τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη

vvv 0216 img 1179 2355

Ο πολλά βαρύς χουντικός Χρήστος Σκαλούμπακας που έγινε γνωστός μέσα από τη χυδαία διαδικτυακή του παρουσία και τις λεκτικές επιθέσεις του σε οποιονδήποτε εξέφραζε διαφορετική άποψη από τη δική του, φαίνεται πως έχει τελικά το ευαίσθητο σημείο του που τον κάνει… «αρνάκι».

Ο γιος του αρχιβασανιστή επί Εμφυλίου Παναγιώτη Σκαλούμπακα, που εκφραζόταν απειλώντας και βρίζοντας επωνύμως τους ιδεολογικούς του αντιπάλους, είχε υποχρεωθεί στο παρελθόν να ζητήσει συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα για αναρτήσεις του, όμως στη συνέχεια συνέχισε να προκαλεί με αναρτήσεις του τύπου «ό,τι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια». Μάλιστα λίγο πριν τις πρόσφατες εκλογές ο Σκαλούμπακας, διαγράφηκε από τη ΝΔ της οποίας ήταν μέλος, με αφορμή τον σάλο που είχαν ξεσηκώσει οι προκλητικές του αναρτήσεις.

Ωστόσο όλα αυτά δεν τον σταμάτησαν από το να επιτίθεται με χυδαιότητα απέναντι σε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου, μεταξύ των οποίων έχει βρεθεί και αρκετές φορές η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

Η κ. Γιάμαλη, σε ανάρτησή της πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι έστειλε εξώδικο στον Χρήστο Σκαλούμπακα.

Και κάπως έτσι, το… «λιοντάρι» Χρήστος Σκαλούμπακας μετατράπηκε σε «γατάκι» και έσπευσε να ζητήσει αναδρομικά συγγνώμη για όλα όσα έχει γράψει, υποστηρίζοντας ότι… είχε νεύρα, εκλιπαρώντας μάλιστα για συγχώρεση.

«Σας ζητώ συγγνώμη. Ήμουν πολύ εκνευρισμένος. Σαφώς δεν εννοούσα όσα έγραψα στο twitter τα οποία και έχω διαγράψει. Σας ζητώ να με συγχωρέσετε!», δήλωσε μετά που του επιδόθηκε το εξώδικο της κ. Γιάμαλη.

Πίσω ολοταχώς λοιπόν με την ουρά στα σκέλια και το κεφάλι κάτω… Γιατί μπορεί έχουν «πλάκα» η δολοφονίες χαρακτήρα, τα μπινελίκια και οι διαδικτυακοί  τραμπουκισμοί, αλλά «μη μπλέξουμε κιόλας με τα δικαστήρια ρε παιδιά…», θα σκέφτηκε ο άνθρωπος που δίνει νέα λάμψη στη φράση «τσάμπα μάγκας».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…