Newsroom

Newsroom

Με την ελληνική αστυνομία τα βάζουν οι συγγενείς του Κόλα

Κατά της Ελληνικής Αστυνομίας στρέφονται οι συγγενείς και οι φίλοι του κακοποιού Μάριον Κόλα, ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά…

Κατά της Ελληνικής Αστυνομίας στρέφονται οι συγγενείς και οι φίλοι του κακοποιού Μάριον Κόλα, ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πατέρας του δραπέτη των Φυλακών Τρικάλων, αφού ολοκληρώθηκε η κηδεία του γιου του στο χωριό Βιγκ κοντά στο Κόσοβο, ανάφερε πως ο γιος του δεν ήταν εγκληματίας και πως έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του την ώρα που άνδρες της αλβανικής αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το σπίτι του και προχωρούσαν σε προσαγωγές όλων των συγγενών. «Δε μου είπαν τα κακά νέα αμέσως. Πρώτα κατέστρεψαν το σπίτι μου και μετά με έστειλαν στο αστυνομικό τμήμα του Σκόντερ. Πίστευαν ότι ο Μαριάν είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του. Λίγο αργότερα η γυναίκα του, μου τηλεφώνησε και μου είπε τί είχε συμβεί στον γιο μας. Η Ελληνική Αστυνομία έκανε ό,τι ήθελε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν κι άλλοι συγγενείς του Κόλα, οι οποίοι υποστήριζαν πως του φόρτωσαν πράγματα τα οποία δεν έκανε και πως η ελληνική αστυνομία έκανε ό,τι ήθελε. Ο θείος του, μάλιστα, δήλωσε πως ο ανιψιός του βρισκόταν στο χωριό του στην Αλβανία όταν δολοφονήθηκε η 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια.