Με τιμές… υποδέχθηκε η Σπάρτη τον Κορονοϊό

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο συνωστισμός-εν μέσω έκτακτων μέτρων γα τον κορονοϊο- για την άφιξη της Ολυμπιακής φλόγας στην Σπάρτη, με λαμπαδηδρόμο Gerard Butler

9629176138

Αφού είχαν διασχίσει την Πελοπόννησο μέχρι τη Σπάρτη του Λεωνίδα ( Μπάτλερ) και με άπειρο κόσμο να στριμώχνεται  αποφάσισε η ΕΟΕ και όχι η κυβέρνηση την Παρασκευή  να διακόψει την λαμπαδηδρομία.  Με κλειστά σχολεία, κλειστά δικαστήρια, κλειστά κέντρα διασκέδασης, κλειστά ΚΑΠΗ, αθλητικοί αγώνες σε αναβολή υπό την σκιά της πανδημίας του κορονοϊού, κάποιοι τοπικοί φορείς θέσπισαν καινούργιους νόμους  από την μία μέρα στην άλλη και επέτρεψαν την συνάθροιση αυτή, αγνοώντας τις κυρώσεις του Αρείου Πάγου και της κυβέρνησης που δεν πήρε θέση για το γεγονός.

 Γιατί έγιναν όμως όλα αυτά; Μα φυσικά η Σπάρτη ελέω του διάσημου ”Λεωνίδα”  Gerard Butler, είχε την τιμητική της, καθώς ήταν  η καλύτερη διαφήμιση σε όλο τον πλανήτη η παρουσία του διάσημου σταρ. Ήταν όμως; γιατί η  εικόνα που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα της Σπάρτης, με ανθρώπους  να βήχουν συνέχεια και να φτερνίζονται χωρίς να φορούν μάσκες, μόνο διαφήμιση δεν ήταν αλλά εξευτελισμός, ειδικά τώρα που ο κορονοϊός εξαπλώνεται ραγδαία!

(Πηγή φωτό Apela.gr)

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…