Με τη βοήθεια του υπουργείου και… της Μοναχής Αρσενίας

Ιστορίες διαδικτυακής αποτυχίας

4288313

Να μια πρόταση που κανείς δε θα πίστευε ποτέ ότι θα έγραφε: «Τη… “μοναχή Αρσενία” τάγκαρε το υπουργείο Υγείας στην ανάρτησή του για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό».

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή γιατί το μεσημέρι του Σαββάτου, στον μαγικό κόσμο του facebook συνέβη ακριβώς αυτό: Το υπουργείο Υγείας σε ανάρτησή του για τα μέτρα κατά του κορονοϊού στη μετά-καραντίνας εποχή, στην επίσημη σελίδα του, δήλωσε πως βρίσκεται μαζί με… τη Μοναχή Αρσενία.

Τι κι αν στα σχόλια οι χρήστες επεσήμαναν επιμόνως το λάθος; Η Μοναχή Αρσενία δεν έλεγε να φύγει από την ανάρτηση.

Το περιστατικό σοσιαλμιντιακής απροσεξίας έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά το αντίστοιχο λάθος που έκανε η ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όταν κατά λάθος ανάρτησε από τον λογαριασμό της μια είδηση lifestyle περιεχομένου για τον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Μαστοράκη, από την ιστοσελίδα patkiout.gr.

Τουλάχιστον εκείνοι έκαναν τη διόρθωση στο… πατκιουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η ανάρτηση του υπουργείου Υγείας έχει διορθωθεί. Χρειάστηκαν βέβαια να περάσουν πάνω από 24 ώρες για να συμβεί αυτό, αλλά πάλι καλά να λέμε…

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…