Με συνθήματα και αποδοκιμασίες η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη (video)

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν μέλη των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και σχολικοί φύλακες στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου,…

astinom 507 355

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν μέλη των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και σχολικοί φύλακες στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την υγεία και τον ιατρικό τουρισμό. Μάλιστα, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να εισέλθουν στην εκδήλωση αυτό δεν τους επετράπη από την Αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, Χρόνης Μακρίδης, η εκδήλωση συνδέεται με την ημερομηνία επετείου των 33 χρόνων από τη νίκη του κόμματος στις εκλογές του ’81. “Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ήταν βασικός πυλώνας της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ από το ’80 και μετά. Αν θέλουμε αλλαγή, πρέπει να επανέλθουμε σε αυτές τις πολιτικές”, τόνισε ο κ. Μακρίδης.

Στην εκδήλωση, που έχει τη μορφή ημερίδας, θα υπάρχουν δύο τραπέζια με άξονες την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και τον ιατρικό τουρισμό, ενώ θα τοποθετηθούν ιατροί, νοσηλευτές, αλλά και χρήστες υγείας.

ΠΗΓΗ: Thestival.gr