Υποψήφιοι με τη ΝΔ Τατσόπουλος και Πανούτσος… με στόχο τη μισή Αθήνα

Πηγές της ΝΔ γνωστοποίησαν πως στις επόμενες εκλογές ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, πηγές της δηλώνουν: «Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο.

«Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στον Δυτικό», αναφέρουν κύκλοι της Πειραιώς.

«Με τον γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ και αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη», συμπληρώνουν πηγές της ΝΔ.

Όσον αφορά τον Πέτρο Τατσόπουλο υπογραμμίζουν πως «η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει άλλωστε το παρών και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος».

Σχετικά με τον Αντώνη Πανούτσο, οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία.