Newsroom

Newsroom

Με…στάση πληρωμής «απειλεί» ο Πορτοσάλτε αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας (!) (Video)

«Εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω “τέλος”», λέει ο γνωστός -αγαπητός σε όλους- μας δημοσιογράφος, όντας φανερά "καψούρης" με τους πλειστηριασμούς των άλλων.

πορτοσάλτε

Σε μια νέα αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε στο κανάλι του ΣΚΑΙ, όταν ξεκίνησε αντιπαράθεση για το επίδομα στους συνταξιούχους και τους πλειστηριασμούς.

Ο  δημοσιογράφος έφτασε τώρα στο σημείο να εκφράζει θαρραλέα την αγάπη του για τους πλειστηριασμούς των άλλων, δηλώνοντας -βέβαια- πως και ο ίδιος διατίθεται να θυσιαστεί  προκειμένου να υπηρετήσει τον ιερό σκοπό.

Ειδικότερα, όπως είπε, αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ο ίδιος θα σταματήσει να πληρώνει τη δόση του στην Εθνική Τράπεζα.

Συνολικά 120.000-140.000 ακίνητα, εκ των οποίων το 60%-70% πρώτες κατοικίες, έχουν δρομολογηθεί από funds και services να βγουν σε πλειστηριασμό τη διετία 2023-2024. Αυτό συνεπάγεται ότι περίπου 500.000-600.000 Έλληνες κινδυνεύουν άμεσα να βγουν στο δρόμο ή να χάσουν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για το βιοπορισμό τους, με ανυπολόγιστες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες για τη χώρα.

«Μάτια προς μάτια» κοιτάει την Εθνική Τράπεζα ο Πορτοσάλτε

Όταν στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ αναφέρθηκαν σε αυτό, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς»

Στη συνέχεια μάλιστα για να εξηγήσει την αντίθεση του στο «πάγωμα» των πλειστηριασμών πρόσθεσε: «Κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου. Όταν τελειώσουν οι εκλογές και υπάρχει τραπεζικό σύστημα, φαντάζομαι αυτό που κάνω εγώ θα το κάνω κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω “τέλος”»

Δείτε το βίντεο:

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…