Newsroom

Newsroom

Με σούπερ Μπεργκ μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο 90'!

Σε ένα καταπληκτικό ματς που έδειχνε να... σβήνει στην ισοπαλία, ο Μάρκους Μπεργκ ήταν εκεί για να το σφραγίσει!

58e142ba1dc524a24b8b45d2

Στο 90′ έδωσε την μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό με 3-2, αφού εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη λάθος της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ! 

Παρόλο που η «Ένωση» αντέδρασε μετά το επιβλητικό πρώτο ημίχρονο του «τριφυλλιού» (όταν έβαλε δυο γκολ με Μπεργκ και Κλωναρίδη και θα μπορούσε περισσότερα), η ομάδα του Ουζουνίδη κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε με… buzzer beater του Σουηδού στο 90’! Πήγε στράφι, έτσι, η εξαιρετική εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου, που πήγε να γυρίσει μόνος το ματς μετά το ημίχρονο, σκοράροντας πέναλτι (για χέρι του Βιγιαφάνιες) και φτιάχνοντας την ισοφάριση για τον (ακάλυπτο) Πέκχαρτ. 

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου ο Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος όμως αναφέρθηκε και στην αγωνιστική πτώση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος. 

Αναλυτικά ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:  «Ήταν μια μεγάλη νίκη με ένας ηλίθιο παιχνίδι από την πλευρά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο σταματήσαμε να παίζουμε. Το μυαλό μας ήταν να φεύγει η μπάλα από την περιοχή μας. Δεν το θέλουμε όμως αυτό, δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Το καλό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Μέσα από τα καλά του πρώτου και τις αδυναμίες του δεύτερου ημιχρόνου βλέπουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα», κατέληξε

Ο Μανόλο Χιμένεθ απέφυγε να αποδώσει ευθύνες στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ για την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-3.

Αντίθετα ο Ανδαλουσιάνος προπονητής «κάλυψε» στο έπακρο τους ποδοσφαιριστές του: «Αν παίρναμε τη νίκη θα ήταν μία τεράστια επιτυχία, τώρα απλώς χάσαμε. Μετά από μια ήττα είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνουμε κριτική. Είναι άδικο να ρίχνουμε ευθύνες σε συγκεκριμένους παίκτες. Κάποτε θα ερχόταν κι αυτή η στιγμή. Από τις ήττες μαθαίνεις πολλά περισσότερα. Μετά από τρεις μήνες έχει αποδειχθεί ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε οποιονδήποτε, όμως αν δεν βγούμε στο γήπεδο όπως πρέπει τότε κινδυνεύουμε να χάσουμε. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και εμένα», είπε μεταξύ άλλων.