Με νέους στο Μοναστηράκι ο Τσίπρας - Τι ρώτησε τους δημοσιογράφους (φωτο - βίντεο)

cover
NewsRoom 19/09/2015 | 14:21

 Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ακολούθησε το "παραδοσιακό' κρασί – ουζεμεζέ που, συνήθως, οι πολιτικοί αρχηγοί κερνούν τους δημοσιογράφους και προτίμησε να συναντηθεί με νέους.

Σε γνωστό καφέ – μπαρ, στο Μοναστηράκι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι συνομίλησε με νεολαίους για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λίγες ώρες πριν ανοίξουν κάλπες των εκλογών.

Μαζί του ήταν και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους ο Αλεξης Τσίπρας τους ρώτησε τα προγνωστικά τους για την επικείμενη εκλογική μάχη ενώ δέχτηκε και ένα δώρο από τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Ρώμη, Δημήτρη Δεληολάνη. Ο δημοσιογράφος προσέφερε στον  Τσίπρα το βιβλίο που έχει γράψει. Η Πρόκληση της Αθήνας, σχετικά με την ελληνική Αριστερά, και το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε Ιταλία και Γαλλία.

 Ο κ. Τσίπρας στέλνει το μήνυμα στους νέους που είτε ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες πριν και τώρα αδιαφορούν είτε θα ψηφίσουν πρώτη φορά να σηκωθούν από τον καναπέ τους το πρωί της Κυριακής.

Το ίδιο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στην τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα. Ζήτησε «να μην πάει χαμένη καμία ψήφος» συμπληρώνοντας πως «κάθε ψήφος που χάνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην διαπλοκή και στην διαφθορά».

Στην Κουμουνδούρου δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο από τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και τον παλμό του κόσμου όσο και από το μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης που έδωσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες της Αριστεράς στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Θετικά αποτιμούν και όλη την προεκλογική εκστρατεία, καθώς οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμούν πως ολοκληρώθηκαν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κόμμα.

Δείτε το βίντεο