Με "μηνύσεις εκφοβισμού" επιχειρεί να φιμώσει το περιοδικό Hot Doc o πρώην δήμαρχος του Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος

Ο πρώην δήμαρχος του Πύργου Ηλείας Μάκης Παρασκευόπουλος , δικηγόρος στο επάγγελμα , έχει μια περίεργη αντίληψη για την μαχητική δημοσιογραφία , την ελευθεροτυπία, την πολιτική και την λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας που μέσα από την έρευνά τους δείχνουν ότι κατά την διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος στον Πύργο , γινόταν το έλα να δεις.

57fa39851dc524833d8b466e

Του Μάκη Νοδάρου

Η μεταπήδησή του από τον χώρο της Αριστεράς μέσα σε μια νύχτα σε εκείνον του ΠΑΣΟΚ, και στην συνέχεια κάπου αλλού, δεν μας ενδιαφέρει και είναι δικαίωμά του να ελίσσεται πολιτικά όπως αυτός νομίζει καλύτερα . Και φυσικά είναι δικαίωμα των πολιτών να κρίνουν με την σειρά τους τις κομματικές του κωλοτούμπες .

Ελέγχεται όμως τουλάχιστον ηθικά, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ένα αποκαλυπτικό περιοδικό όπως το HOT DOC στο οποίο εργάζονται αληθινοί δημοσιογράφοι που δεν «λιβανίζουν» κανένα Μάκη Παρασκευόπουλο , αλλά μοχθούν και κινδυνεύουν καθημερινά , προκειμένου να φέρνουν στην δημοσιότητα θέματα όπως αυτό της κακοδιαχείρισης των απορριμμάτων στον «αμαρτωλό» Πύργο Ηλείας.

Με τις καταθέσεις «μαρτύρων» πρώην συνεργατών του που συνοδεύουν την μηνυτήρια αναφορά του σε βάρος μου και κατά του συνάδελφου δημοσιογράφου – εκδότη του HOT DOC Κώστα Βαξεβάνη , ο πρώην δήμαρχος του Πύργου, επιχειρεί εμμέσως πλην σαφώς να φρενάρει την δημοσιογραφική έρευνα και να θολώσει τα ήδη βρόμικα νερά της θητείας του ως αυτοδιοικητικού παράγοντα.

Όταν το περιοδικό HOT DOC έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τα βρόμικα κυκλώματα των εργολάβων που διαχειρίζονταν τα απορρίμματα επί της θητείας του στον δήμο του Πύργου , κάνοντας εικονικές μεταφορές απορριμμάτων με απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και εκδίδοντας εικονικά τιμολόγια με βάση την έρευνα και τα στοιχεία των ελεγκτικών μηχανισμών , ο κ. Παρασκευόπουλος τα έβαλε με το ΣΔΟΕ και είπε ότι η υπηρεσία δεν κάνει καλά την δουλειά της . 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Όταν η Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών με την αποστολή του 915/2015 Υπηρεσιακού Σημειώματος Ελέγχου στον δήμο Πύργου ανέφερε ότι μετά από εισαγγελική παραγγελία για έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα τιμολόγια αγοράς του δεματοποιητή απορριμμάτων που αγοράστηκε επί θητείας του από τον δήμο Πύργου το 2009 με κόστος πάνω από 1.000.000 ευρώ , ήταν εικονικά ! ο κ. Παρασκευόπουλος έκανε ξανά λόγο για λάθη και για ψέματα του ΣΔΟΕ !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΚΙ ΕΔΩ 

Και όταν το περιοδικό HOT DOC στην συνέχεια αποκάλυψε ότι με ευθύνη του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος , οι Εκθέσεις Ελέγχου για τις δυο υποθέσεις που τον αφορούν , δεν είχαν ( και δεν έχουν ακόμη ) σκανδαλωδώς εκδοθεί και δοθεί στον δήμο του Πύργου, παρότι έχουν συνταχθεί τα Υπηρεσιακά Σημειώματα των δυο υποθέσεων με συνέπεια αυτές να παραμένουν στα συρτάρια κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας , μας έκανε μήνυση !

Ισχυριζόμενος ψευδώς ο ίδιος αλλά και οι «μάρτυρες» που χρησιμοποιεί , ότι είμαστε εμείς που αναφέραμε πως διατηρούσε σχέσεις με τον πρώην προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας με ευθύνη του οποίου – όπως καταγγέλθηκε – δεν εκδόθηκαν οι Εκθέσεις Ελέγχου . Ενώ η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη άποψη αναφερόταν σε καταγγελία που παραδόθηκε με περιπετειώδη τρόπο στο περιοδικό .

Είναι πολύ μακριά νυχτωμένος ο Μάκης Παρασκευόπουλος να νομίζει ότι με μηνύσεις θα φιμώσει την δημοσιογραφική έρευνα για τα όσα συνέβησαν επί της θητείας του ως δημάρχου στον Πύργο Ηλείας.

Του θυμίζουμε ότι εμείς δεν φοβηθήκαμε και δεν «φρενάραμε», τότε που ο υπόδικος για κακουργηματικές πράξεις συνεργάτης του εργολάβος Θεόδωρος Καράμπελας και οι πέριξ αυτού , μέσα από την φυλακή, έδιναν τηλεφωνικές εντολές «μοντάρετε τους Βαξεβάνη – Νοδάρο» «σπάστε τους , τελειώστε τους» κλπ , επειδή αποκαλύψαμε την «μπόχα» που αναδυόταν κάτω από τα σκουπίδια του Πύργου επί θητείας του κ. Παρασκευόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Θα φοβηθούμε τώρα ;

Πηγή: apokalypseis.com


Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…