Με λευκή σελίδα η ΕΦΣΥΝ τρολάρει τον Μητσοτάκη για το άρθρο που δεν έστειλε

Η πρωθυπουργία Μητσοτάκη τελειώνει με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε: Με λευκές σελίδες στις εφημερίδες που τον επικρίνουν - Γιατί κυκλοφόρησε με λευκή σελίδα το Documento το 2019

δδδ

Ένα «χτύπημα» της ΕΦΣΥΝ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο όπου ανακοίνωνε ότι στη σελίδα 13 του σημερινού φύλλου θα μπορούσε κανείς να διαβάσει αποκλειστικό άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε την εντύπωση πολλών αναγνωστών, αφού δεν είναι και συχνό φαινόμενο ο πρωθυπουργός να αρθρογραφεί σε εφημερίδες που του έχουν ασκήσει κριτική.

Άλλωστε ποτέ ως σήμερα δεν έχει δεχτεί τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις του Documento να παραχωρήσει συνέντευξη, ακόμη και γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις ερωτήσεις.

Όμως, το «χτύπημα» της ΕΦΣΥΝ φαίνεται πως έχει παρασκήνιο, αφού αν κανείς άνοιγε την εφημερίδα θα έβλεπε την πραγματικότητα που δεν ήταν άλλη από το ότι η σελίδα 13 ήταν τελικά… κενή!

Κι όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με την εφημερίδα να στείλει δικό του άρθρο πριν τις εκλογές.

Έτσι, η εφημερίδα, επέλεξε να βγει με μια κενή σελίδα στην οποία έγραφε:

«Άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΦΣΥΝ.

Σε αυτή τη σελίδα θα δημοσιευόταν το άρθρο που είχαμε ζητήσει και είχε αποδεχτεί να μας δώσει πριν από τις εκλογές ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόνο που αθέτησε τη συμφωνία. Προτίμησε δηλαδή να αφήσει τη σελίδα… λευκή!»

Η κενή σελίδα συνοδεύεται και από ένα σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη που απεικονίζει μια ταμειακή μηχανή / κάλπη που αναγράφει: «Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Τώρα το κατά πόσον ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η εφημερίδα αποφάσισε να κάνει όλο αυτό το πετυχημένο τρολάρισμα στη σελίδα με τον αριθμό 13, αυτό αφήνουμε να το κρίνουν οι αναγνώστες…

Λευκή σελίδα η «υπογραφή» Μητσοτάκη

Φαίνεται πως η πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη πάντως τελειώνει με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε: Με λευκές σελίδες στις εφημερίδες που τον επικρίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες μετά την εκλογή του το 2019, εφαρμόστηκε η επιχείρηση «Συνθλίψτε το Documento» με την πρωτοφανή προσπάθεια οικονομικού στραγγαλισμού της εφημερίδας.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν το Documento κυκλοφόρησε με λευκή την τρίτη του σελίδα, όπου παραδοσιακά τοποθετείται διαφήμιση.

Ένα λιτό και δηκτικό κείμενο πληροφορεί τους αναγνώστες ότι: «Εδώ θα έμπαινε η διαφήμιση που έκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Το Documento με αυτόν τον ξεκάθαρο τρόπο ενημέρωνε τους αναγνώστες της εφημερίδας αλλά και του documentonews.gr ότι ο πρωθυπουργός της χώρας προσπαθεί να στραγγαλίσει οικονομικά τα ΜΜΕ που δεν του είναι αρεστά.

Όπως έγραφε τότε ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης: «Αχ ανόητοι και αφελείς. Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να κλείσει το #Documento επειδή, όπως λέει, χτυπάει τη γυναίκα του. Παλεύει να το κλείσει γιατί αποκαλύπτει την πολιτική του. Είναι ο πιο μαχητικός εχθρός σε όσα θέλει να καθιερώσει. Μέρος τους είναι και η οικογενειακή παντοκρατορία».

5d8e2ebc825e635aff1a8504

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…