Newsroom

Newsroom

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης τιμάται σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα η Κοίμηση της Θεοτόκου, ενώ το παρών…

tinos

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης τιμάται σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα η Κοίμηση της Θεοτόκου, ενώ το παρών στις λατρευτικές εκδηλώσεις έδωσε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου.
Στην Αρτα και πιο συγκεκριμένα στο Θεοτοκιό, βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος κατά την άφιξή του στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, έγινε στόχος αποδοκιμασιών από μεμονωμένους πολίτες.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρακολουθεί τη θεία λειτουργία στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα στην Πύλο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε χωριό του Ρεθύμνου με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.
Στην Ικαρία βρίσκεται πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία της Τήνου θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ενώ στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο έτερος υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Ιωαννίδης.