Bαξεβάνης σε Ανδρουλάκη: «Σταμάτα να κατηγορείς τη δημοσιογραφία επειδή δεν σου αρέσει»

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 48 ώρες για να βγάλει ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως απάντηση στον εκδότη του Documento, και για να καλύψει την στάση του Νίκου Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές στο Kontra

«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Documento, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας τον ότι ανακάλυψε σενάρια εκβιασμών του.

Μια ανακοίνωση που ήρθε 48 ώρες μετά την ανάρτηση του κ. Βαξεβάνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη για την υπόθεση των υποκλοπών, προσπαθώντας να κρύψει τον πανικό από της Χαριλάου Τρικούπη, που δεν δείχνει να επείγεται για  να πάνε στη φυλακή  οι υπεύθυνοι της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη

«Ο Ανδρουλάκης  να σταματήσει να κατηγορεί τη δημοσιογραφία επειδή δεν του αρέσει »

Ο Κώστας Βαξεβάνης σε απάντηση της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ, με μια μακροσκελή του ανάρτηση του απαντάει στον Νίκο  Ανδρουλάκη ο οποίος ανακάλυψε την τακτική Μητσοτάκη επίθεσης σε δημοσιογράφους:

 

«Με μια ανακοίνωση τύπου Ραντανπλάν, με καθυστέρηση δύο ημερών, ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης
εξέδωσε ανακοίνωση δια του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας με ότι ανακάλυψα σενάρια εκβιασμών του.
Με αποκαλεί δε, επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τελειώνουμε με τον Ανδρουλάκη ο οποίος ανακάλυψε την τακτική Μητσοτάκη επίθεσης σε δημοσιογράφους:
1. Το σενάριο εκβιασμού του μέσω των παρακολουθήσεων το έχει ανακοινώσει ο ίδιος μιλώντας στις 31 Αυγούστου 2022 στο ΣΚΑΙ . Είπε συγκεκριμένα “η κυβέρνηση με παρακολουθούσε με στόχο τον εκβιασμό μου”. Αυτός προφανώς ξέρει γιατί το είπε. Είναι καλύτερο να μας το πει πριν το μάθουμε αλλιώς.
2. Η τακτική που ακολούθησε ο Ανδρουλάκης ενισχύει τα περί εκβιασμού. Η αντίδρασή του για τις υποκλοπές είναι φοβική πολιτικά και φροντίζει να κατηγορεί πρόσωπα γύρο από τον Μητσοτάκη και όχι τον ίδιο. Δεν έχει μηνύσει για παράδειγμα την Εισαγγελέα της ΕΥΠ για την παράνομη παρακολούθησή του. Δεν ζήτησε από τον Μητσοτάκη εξηγήσεις όταν τον είχε δίπλα του στο debate. Δεν έδωσε τη δυνατότητα στην Ευρωσοσιαλιστική Ομάδα να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες για τις παρακολουθήσεις όταν του το πρότεινε.
Με όσα είπε στον Kontra (ότι ο αριθμός των παρακολουθούμενων δεν είναι τόσο μεγάλος και όσοι έγραψαν για 60-70 παρακολουθούμενους ήταν για να θολώσουν τα νερά), έδωσε μία ακόμη χείρα βοηθείας στον Μητσοτάκη ο οποίος προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι δεν έχουμε σκάνδαλο παρακολουθήσεων αλλά ένα…ατύχημα.
3. Η σταθερότητα την οποία επικαλείται ο Ανδρουλάκης έχει μία και μόνο διάσταση. Φαίνεται να είναι σταθερός στα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με τη ΝΔ. Όχι μόνο δεν τα έχει αποκλείσει αλλά διατηρεί στο κόμμα του την συνιστώσα της ΝΔ και περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Σε όλα μάλιστα τα εγκλήματα Μητσοτάκη, εφευρίσκει και ίσες ευθύνες Τσίπρα.
4. Ο Ανδρουλάκης πρέπει να παραδειγματιστεί από την κατάντια του Μητσοτάκη και να σταματήσει να κατηγορεί τη δημοσιογραφία επειδή δεν του αρέσει. Σε ό,τι αφορά το πρόσωπο και την ιστορία μου είναι γνωστή. Του Ανδρουλάκη αναζητούμε από τις Βρυξέλλες, την Ιρλανδία έως την Ελλάδα και την Κίνα.
ΥΓ : Το μόνο που επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ότι όσο πιο πολλά είναι τα φώτα τόσο πιο μεγάλη είναι η σκιά. Δεν είναι το μπόι του αυτό που βλέπει. Είναι η σκιά του φαναριού . Ή μήπως του Φαναρά; Σε κάθε περίπτωση καλό είναι, να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη.»

Εικόνα

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…